2777
2789

سلام خانوم گلا بعد از چند ماه بلاخره اومدم . 

من یه واژینیسموسی بودم که بعد از دوسال بلاخره خداروشکر درمان شدم و از این بابت خیلی خیلی خوشحالم . البته رفتم پیش یکی از دکترهای حاذق تهران و به یاری ایشون درمان شدم . و تصمیم گرفتم به هر کی که واژینیسموسیه کمک کنم تا هر طور شده درمان بشه . اگه کسی خواست آدرس دکترمو بهش میدم .خب طبیعتا بابتش یه مبلغی هزینه دریافت میکنن . اما اگه کسی تمایلی به پرداخت هزینه نداره یا براش مقدور نیست من خودم همینجوری و محض ثوابش کمک میکنم چون خودم خیلی سختیا کشیدم به خاطر این مشکل و از ته دل میخوام این خوشحالی نصیب همه ی گل بانوهای واژینیسموسی سرزمینم بشه . هر کسی تمایل داشت توی خصوصیم پیام بزاره 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست اینی که میگین

عزیزم تو این حالت دخول برای یه خانوم واژینیسموسی امکان پذیر نیست که البته منشا ش فیزیکی و جسمی نیس . یه جور ترس ذهنی از دخول هست . منظورم دخول آلته

فک کنم تو گوگل در مانش باشه 

ببین وقتی یه همراه داشته باشی که پیگیرت باشه و باهات قدم به قدم بیاد جلو اونموقه راحت درمانو ادامه میدی . نمیدونم شما خودتون این مشکلو داشتی یا نه . ولی من به این راحتی ها نمیتونستم خودمو درمان کنم .‌اون ترسه اون اذیت شدنه آدمو دلسرد و تنبل میکنه برای ادامه ی درمان . من دو بار همراهامو پیچوندم و هی پشت گوش انداختم ک دو سال طول کشید . اما یه دفعه دلو زدم به دریا

سلام عزیزم 

ببین الان همه میان میپرسن چیه و باید یه ساعت یکی یکی به همه تو ضیح بدی 

یه توضیح کلی بده و خودتو خلاص کن

بعدم بی زحمت دکتر رو توی تاپیک معرفی کن چون کساییکه این مشکل رو دارن بعد ها سرچ کنن تاپیکت رو میبینن انشالله که بتونن استفاده کنن

آموزش رو هم تا حدی سر بسته بنویس که مشمل منکراتی نداشته باشه😂

ببخشید عزیزم تو کارت دخالت کردم

من خودم این مشکلو دارم تا حدی درمان شدم و واقعا حال کسایی مثل خودمو خوب میفهمم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام عزیزم  ببین الان همه میان میپرسن چیه و باید یه ساعت یکی یکی به همه تو ضیح بدی  یه ت ...

مرسی گلم از راهنماییت . من چون زیاد نمیام اینجا زیاد وارد نیستم به تکنیک ها 😂 گفتم شاید مجاز نباشه اسم یا آدرس پزشکی رو بنویسم و معرفی کنم . 

خواهش میکنم چه دخالتی . 

خداروشکر ک بهتر شدی اتشاللا بهترترترم میشی😂😂

چشم حتما 

مرسی گلم از راهنماییت . من چون زیاد نمیام اینجا زیاد وارد نیستم به تکنیک ها 😂 گفتم شاید مجاز نباشه ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

ببین من خودم دوسه تا تاپیکم اتفاقی این مدلی شده که کاربرا توش راهکار و... دادن

شاید مال یکسال پیشه هنوز گهگاه میبینم یکی کامنت تشکر میزاره

این نشون میده که کسی که مشکل مشابه داشته تو سرچ هاش به اون تاپیک برخورده تازه خیلیا هم هستن که میخونن اما اصلا عضو نی نی سایت نیستن که واکنش مثبت نشون بدن

من و شما خودمون چقدر راجع به مشکلمون سرچ کردیم؟! 😪😪😪😪

من که خیلی😔

باورت نمیشه حتی همسرم کل تاپیکای مربوط به واژنیسموسو میخوند که به من امیدواری بده میگفت ببین چقدر زیادن مثل تو خیلیاشونم خوب شدن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑