2777
2789
عنوان

ناپدری نامادری.نافرزندی🤔

513 بازدید | 61 پست

دوستان اگه کسی بچه ای رو به فرزندی قبول کنه.اگه پسر باشه در آینده به نامادریش محرمه؟؟؟ اگه دختر باشه به ناپدریش محرمه؟؟؟میشه لطفا جواب بدین؟ ممنون میشم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم صیغه میخونن بینشون

حالا راست و دروغش پای خودشون:/

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اره محرمه

واقعا؟؟ آخه از اون پدر و مادر نیست که.یا شیر مادر نخورده که

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
من شنیدم صیغه میخونن بینشون حالا راست و دروغش پای خودشون:/

من شنیدم ولی پرسیدم گفتن صیغه نداره

نه محرم نیست

پس چجوری در آینده کنار میان.اینجوری که از لحاظ پوشش گناه میکنن

نه گویا یرای منم خیلی عجیبه بود. 

یکسری راه های شرعی داره که محرم شن. مثلا بری پدر مرد دختر رو یک لحظه صیغه بخونن. که به پدرخونده ش محرم شه تا ابد. یا اگه پسره به نحو دیگه. کلا چندین راه داره که اگه از بهزیستی بخواین به سرپرستی بگیرین باید بگین برای این قضبه چیکار خواهین کرد. پیج مادر پرتقالی رو فالو کن تو اینستا. در این مورد خیلی چیزا گفته

واقعا؟؟ آخه از اون پدر و مادر نیست که.یا شیر مادر نخورده که

خب ربطی نداره عزیزم میبرن حرم اولش یه دعایی میخونن منم یکی از فامیلام از یتیم خونه بچه ورداشته بزرگ کرده الان دختره ۲۲ سالشه خیلیم خوشبختن

نه گویا یرای منم خیلی عجیبه بود.  یکسری راه های شرعی داره که محرم شن. مثلا بری پدر پسر دختر رو ...

مرسی عزیزم.چندتا از آشناهامون بچه از پرورشگاه آوردن برام سوال بود همیشه

از مرجعت بپرس.

مرجع قبلا آقای فاضل لنکرانی بود.الان ندارم