2777
2789

بچها روز عاشورا یه زن غریبه ای برای اشناهامون گوشت قربونی میاره بعدم مفگه ما تو هر کوچه فقط به یه خانواده میدیم که اینم قسمت شما بوده 

بعد از اشنمامون میپرسه صما برای این دهاتید اونم میگه اره خلاصه گوشتو گرفته چون غریبه بوده دخترش نمیزاره بخورن 

الان یه چیز عجیب افتاده تو حیاطشون

پارچه اس که پر از گره اس 

و داخلش هم ادرار کردن 

این یعننی چی؟؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرار رو از کجا تشخیص دادین ؟

زرد بوده 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
زرد بوده 

ربط نداره ادرار مبطل طلسمه اکثرا مگر در مواقع خاص . ضمنا طلسم اینقدر تابلو نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

پشما.م 😆😆 چه چیزاااا

اره دیگه مشخصه طلسمه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه