2777
2789
منم دو سه تا دارم...ولی راهی پیدا نکردم..هنوز دکتر هم نرفتم ازمایش هورمونی بدم
من به خدای خودم ایمان دارم.خداجونم ممنون که میخوای به من وهمسری امسال یه نی نی سالم بدی. خدایا حاجت همه بندگانتو برآورده کن . عاشقتم خداجووووووونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. ازمایش بدین دارو مثرف کنبن هورموناتون تنظیم بشه. اون موهایی که در اومده هم باید لیزر بشه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
اولن باید برید پیش متخصص زنان تخمدان پلی کیستیک ممکنه باعثش باشه یا افزایش هورمون های مردانه به هر حال سونو گرافی و آزمایش هورمونی و مداوا موهایی هم که ضخیم شدن با لیزر رفع میشن
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
منم سه تا زیر چونه دارم..وهمیشه با موچین میکنم ولی بیشتر نشده.. گاهی هم نمیزنه..تعجب میکنم..نمیدونم مشکلم چیه
من به خدای خودم ایمان دارم.خداجونم ممنون که میخوای به من وهمسری امسال یه نی نی سالم بدی. خدایا حاجت همه بندگانتو برآورده کن . عاشقتم خداجووووووونم
جوشنده‌نعنا چیه دختر عمو؟ از عطاری باید بگیریم؟