2777
2789
عنوان

واقعا صحبتهایی که درباره ویروس لامبدا میگن درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 134 پست
توآسیا خیلی کمیاب شده همه چی توبلادکفره...همه چی....چقدراینابدبختن...چقدددددر

من فک میکردم دارو نداره  

آسیایی ها ویروس تولید میکنن و پخش میکنن، بقیه دارو میسازن زنده میمونن، خود آسیایی ها توی عواقب رفتار جمعیشون میمیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبلش یکم زندگی میکردیم😔😔😔 حداقل زنده بمونیم با امام زمان باشیم اونجا یکم زندگی کنیم

اره واقعا حیف شدیم تو بد نسلی اومدیم.... امروز صراحتا گفتن ب 1000 نفر مرک در روزم میرسیم ... بعد از اونم ویروس های دیگه ... خب ادم افسردگی نمیگیره با این خبرا! روحیه همه داغونه

دنیای سگها= محبت    دنیای انسانها= منفعت
الهی فداتشم😂🤦‍♀️ وزنت ک عالیه ۶۵

والا 2ماه هست حسرت همه چی به دلم مونده که خوشکل اندام بشم اگه تمومه این 3روز عمري دیگه بخورم😂

نه شکم و پهلو دارم متاسفانه 😩😩

خدایا شکرت 🙏🏻
لامبادا نکشمون خودش با کمربند میفته دنبالمون😕🥺🔪

😂

اره بهتره زودتر بمیربم تا عصبانی تر نشده😔💔

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
والا 2ماه هست حسرت همه چی به دلم مونده که خوشکل اندام بشم اگه تمومه این 3روز عمري دیگه بخورم😂 نه ش ...

حتما میتونی ☺️

ولی خب با شکم و پهلوام ۶۵ خیلی زیاد نیست

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
گلم لامبداگرفتید؟

نه خدا نکنه😂

وقتی یه جایی می شنوم یا می‌بینم کسی میگه کرونا ، دلتا ، لاندا ، گرفتم خوب شدم واقعا خوشحال میشم یه نفس عمیق می کشم

واقعا دردناکه مردم کشورمون همسایه و اطرافیان دور و نزدیک عین برگ خزان دارن می ریزن آدم قلبش به درد میاد ان شاءالله که هر چه زودتر تموم بشه این روزها

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
کاش قبلش یکم زندگی میکردیم😔😔😔 حداقل زنده بمونیم با امام زمان باشیم اونجا یکم زندگی کنیم

تمام دعامون باید این باشه که خدا امام زمان رو برسونه. این گره هافقط بدست ایشون بازنمیشه. 

اگه واقعا همه مردم ازخداظهورشون رو بخوان آقارو میرسونه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست