2777
2789
عنوان

فر دائم _ 6ماهه

147 بازدید | 14 پست

من تازه رفتم موهامو فر دائم زدم با اینکه گفتم می‌خوام فرش درشت باشه برام ریزش کرده 

الان عین چی پشیمونم خیلی زشته واقعا هزینه اش هم زیاد شد

کسی هست تجربه داشته باشه و بدونه چجوری می‌شه خوشگلش کرد 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فر ریز ک خوشگلتره ولی کلا فر بیخوده.مداااام باید بهش برسی.من ی بار فر کردم اخرش خسته شدم کوتاه کوتا ...

منم میترسم همش زشت بمونه، البته می‌شه رفت کراتینه کرد ولی خب می‌خوام حداقل یه دو روز رو سرم بمونه 

میگن مو ها داغون میشه میریزه راسته؟ کاریش نمیشه کرد عکس بفرست فیض ببریم🤤

نه من خیلی صحبت کردم با کسایی که انجام داده بودن اینجوری نیست ولی باید بهش برسی 

حتما عکس می‌ذارم 

نه من خیلی صحبت کردم با کسایی که انجام داده بودن اینجوری نیست ولی باید بهش برسی  حتما عکس می‌ذ ...

چه خوب من عاااشق موی فرم

یکی دو سال پیش خواستم انجام بدم خود سالنداره پشیمونم کرد

اگه اینجور باشه حتما فر میکنم

مبارکت باشه ببین ژل باید برنی  ولی کلا خیلی به موهات برس من قبلا انجام دادم خیلی اسیب میزنه ...

مرسی، چرا اونم گفت فرش باز می‌شه ولی وقتی از بیگودی ریز استفاده کرده فرش اونجوری که کن می‌خواستم نمی‌شه تازه دیروز انجام دادم 

چه خوب من عاااشق موی فرم یکی دو سال پیش خواستم انجام بدم خود سالنداره پشیمونم کرد اگه اینجور باشه ...

حتما ببین چه مدلی دوس داری و اصلا زیر بار حرف آرایشگر نرو، مراقبت زیاد داره و جای درستی هم برو 

کلا موی فر طبیعی رو اگر از نزدیک دیده باشی خشک و وز می‌شه اینم اینجوریه