خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 عنوان فر دائم _ 6ماهه 147 بازدید | 14 پست من تازه رفتم موهامو فر دائم زدم با اینکه گفتم میخوام فرش درشت باشه برام ریزش کرده الان عین چی پشیمونم خیلی زشته واقعا هزینه اش هم زیاد شدکسی هست تجربه داشته باشه و بدونه چجوری میشه خوشگلش کرد 😢😢 1400/06/02 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 40912 فر ریز ک خوشگلترهولی کلا فر بیخوده.مداااام باید بهش برسی.من ی بار فر کردم اخرش خسته شدم کوتاه کوتاه کردم
اوریانا عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 996 میگن مو ها داغون میشه میریزه راسته؟کاریش نمیشه کردعکس بفرست فیض ببریم🤤
خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 چقدر هزینه کردی؟ با ماسک و کرم و ژل شد 2 میلیون 300
خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 فر ریز ک خوشگلتره ولی کلا فر بیخوده.مداااام باید بهش برسی.من ی بار فر کردم اخرش خسته شدم کوتاه کوتا ... منم میترسم همش زشت بمونه، البته میشه رفت کراتینه کرد ولی خب میخوام حداقل یه دو روز رو سرم بمونه
خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 میگن مو ها داغون میشه میریزه راسته؟ کاریش نمیشه کرد عکس بفرست فیض ببریم🤤 نه من خیلی صحبت کردم با کسایی که انجام داده بودن اینجوری نیست ولی باید بهش برسی حتما عکس میذارم
آنــــــــــــــاهیـد66 عضویت: 1390/06/17 تعداد پست: 7532 با ماسک و کرم و ژل شد 2 میلیون 300 مبارکت باشهببین ژل باید برنی ولی کلا خیلی به موهات برسمن قبلا انجام دادم خیلی اسیب میزنهشاید کم کم فرش بعزتر بشه ارایشگرت چیزی نکفت؟
اوریانا عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 996 نه من خیلی صحبت کردم با کسایی که انجام داده بودن اینجوری نیست ولی باید بهش برسی حتما عکس میذ ... چه خوب من عاااشق موی فرمیکی دو سال پیش خواستم انجام بدم خود سالنداره پشیمونم کرداگه اینجور باشه حتما فر میکنم
خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 مبارکت باشه ببین ژل باید برنی ولی کلا خیلی به موهات برس من قبلا انجام دادم خیلی اسیب میزنه ... مرسی، چرا اونم گفت فرش باز میشه ولی وقتی از بیگودی ریز استفاده کرده فرش اونجوری که کن میخواستم نمیشه تازه دیروز انجام دادم
خانم_همه_چیز_دون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 28 چه خوب من عاااشق موی فرم یکی دو سال پیش خواستم انجام بدم خود سالنداره پشیمونم کرد اگه اینجور باشه ... حتما ببین چه مدلی دوس داری و اصلا زیر بار حرف آرایشگر نرو، مراقبت زیاد داره و جای درستی هم برو کلا موی فر طبیعی رو اگر از نزدیک دیده باشی خشک و وز میشه اینم اینجوریه