2777
2789
عنوان

درمان خارش شدید پوست

5588 بازدید | 22 پست

سلام مادر دیسک شدید کمر داره و پیش یک نفر محلی تو بناب رفته که به پشتش آدامس زده و الان پشتش خارش شدید پوستی همراه با ورم و قرمزی گرفته بطوریکه انقد میخاره که پوستش زخم شده و با اینکه آدامس رو دور انداخته بازم خارش تموم نمیشه  و پیش چند تا دکتر هم رفته که باز خوب نشده تو رو خدا اگه درمان یا راه حلی دارید بگید

حنا ببنده هر شب تا صبح 

چند شب متوالی خودتون بهبودی رو به عینه میبینید.

حنا مرهمه برای مریضی پوستی آب روی آتیشه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا...باشه گلم بهش میگم مرسی از لطفت

خواهش میکنم انشاالله هرچه زودتر بهبود پیدا کنن🌹

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

ببخش عزیزم. من متوجه نشدم. ادامس چرا زدن؟بعدم اگه با پماد خوب نمیشه شاید خارش عصبی باشه. خارشهای عصبی با پماد و قرص های انتی هیستامین خوب نمیشن. اگر دیدی ادامه دار بود حتما متخصص مغز و اعصابم ببرید بد نیست.

خب حتما به اون ادامس آلرژی پیدا کرده پوستش . یعنی حساسیت کرده .

آره حساسیت پیدا کرده. چیزی یا درمانی سراغ دارید؟ البته مادرم دیابت هم داره ولی دیابتش کنترل شده

ببخش عزیزم. من متوجه نشدم. ادامس چرا زدن؟بعدم اگه با پماد خوب نمیشه شاید خارش عصبی باشه. خارشهای عصب ...

برای بهبودی دیسک کمر زده بود گلم.یعنی ببرمش پزشک مغز و اعصاب؟

برای بهبودی دیسک کمر زده بود گلم.یعنی ببرمش پزشک مغز و اعصاب؟

اره عزیزم. خارشها چند نوع دارن. بعضی ها عصبی هست. اگر با داروهای معمولی خوب نشده بد نیست با ی پزشک متخصص مغز و اعصابم مشورت کنید. کسی و میشناختم خارشهای شدید داشت وقتی ارامبخش خورد خوب شد. یک ازمایش کامل هم به دکتر بگید بنویسه مخصوصا انزیمهای کبد . ایشالا خوب میشن زود.نگران نباش

وازلین و حتی روغن زیتون هیچ تاثیری نداشتن

آخیییی 

خب من یه راه دیگه بهت میدم 

ببین  برو تو تلگرام قسمت جستجو ها  (  گروه پزشک آنلاین) رو سرچ کن    یه گروهیی هستش  توش انواع پزشکا هستن و  به صورت رایگان پاسخ میدن  ازشون بپرس  توی گروه (پیوی دکترا نرین خوششون نمیاد ریمو میشد)  تو گروه سر فرصت پاسخ میدن 

زندگی🌼 زیباست...