2777
2789
من اخه خودایمنی هست تیروئیدم. هاشیموتو. ولی دکترا دارو نمیدن میگن tsh نرماله...ولی من علایم تیرویید ...

اتفاقا هاشیموتو که تا اخر عمر باید دارو بخورن، آنتی تی پی او تون مثبت شده درسته؟ 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
اتفاقا هاشیموتو که تا اخر عمر باید دارو بخورن، آنتی تی پی او تون مثبت شده درسته؟  

الان تاپیک هاتونو دیدم... عزیزم اون متنه خیلی منفی بود، من و خیلی های دیگه باردارشدیم حالا بقیه ی موارد افسردگی، کسالت... هم خیلی ها که این بیماری ندارن هم باهاش درگیرن که اون هم شاید  یکی از دلایلش شرایط ایران باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم.۴۰۰ شده. بر اساس ازمایشم رنج نرمال ۱۶ باید میشد. TSH 2.7 هست. واسه همین میگن فعلا دارو نمیخواد. میگن باید صبر کنی تا کم کاری خودشو نشون بده. اما خب علایم دارم. گز گز دست و پا گاهی و تپش قلب و احساس نبض جاهای مختلف بدن. استرسم که گل سر سبده علایمم هست.

بله عزیزم.۴۰۰ شده. بر اساس ازمایشم رنج نرمال ۱۶ باید میشد. TSH 2.7 هست. واسه همین میگن فعلا دارو نمی ...

اره منم همین طوری بود،م ولی چون قصد بارداری داشتم دکتر دارو داد و گفت برا بارداری به زیر 2 برسه بهتره. . 

اره منم همین طوری بود،م ولی چون قصد بارداری داشتم دکتر دارو داد و گفت برا بارداری به زیر 2 برسه بهتر ...

اره عزیزم

بمنم گفتن چون قصد بارداری نداری دارو نباید بخوری. جدی شما هم عین من بودی؟ گاهی فکر میکنم جادو شدم که بدنم انقد نا اروم شدم. مرسی عزیزم

حداقل شما علایمت مثل من بود  

اره عزیزم  بمنم گفتن چون قصد بارداری نداری دارو نباید بخوری. جدی شما هم عین من بودی؟ گاهی فکر ...

اره عزیزم❤️... نگران نباش، من باردارهم شدم... من که اطرافم خیلی ها این بیماری دارن.ازنظر افسردگی هم که عزیز زندگی تو شرایط الان ایران مساوی با افسردگی و اضطراب... تلقین نکن این متن ها رو هم نخون. اگه میشد باشگاه و یوگا و مکان های زیارتی رفت که عالی بود. 

اره عزیزم❤️... نگران نباش، من باردارهم شدم... من که اطرافم خیلی ها این بیماری دارن.ازنظر افسردگی هم ...

عجیب این هست که گلم زندگی آرومی دارم‌. شاغل هستم و دانشگاه کار میکنم. یک دفعه اینجوری شدم. توی ۳ ماه ۲ بار ازمایش رفتم و همه چی اکی بود. ولی حالم همش متغیره. تنها مشکلم همین تیروئید بود. به هر دکتری میگم میگه علایمت از این نیست. بخدا اگه بگن از تیروئیده خوب میشم. چون نمیدونم از چیه ناراحتم . مرسی عزیزم از راهنماییت.سلامت باشید ایشالا  

عجیب این هست که گلم زندگی آرومی دارم‌. شاغل هستم و دانشگاه کار میکنم. یک دفعه اینجوری شدم. توی ۳ ماه ...

بازم نمی دونم عزیزم، من خودم چون دچار روزمرگی شدم فک میکنم بخاطر اون که این علایم دارم، ولی خب به هرحال تیروئید فرمانده بدنه مطمئنن تاثیرداره. 

بازم نمی دونم عزیزم، من خودم چون دچار روزمرگی شدم فک میکنم بخاطر اون که این علایم دارم، ولی خب به هر ...

بله درسته. من رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی هست و با پزشکهای انگلیسی در این خصوص صحبت کردم. اونها و بیمارانشون علایمشون شبیه ما بود. اونها هم به ادمایی با شرایط من دارو نمیدادن ولی از نظر روحی ارامش میدادن که علایمتون بخاطر از بین رفتن تدریجی غده تیروئید هست. بدن در تلاش هست تا جلوی این کار رو بگیره و علایم بخاطر همینه. ولی اینجا توی ایران اصلا دکترا گوش نمیدن به این چیزا. ببخش سرت و درد اوردم عزیزم

عجیب این هست که گلم زندگی آرومی دارم‌. شاغل هستم و دانشگاه کار میکنم. یک دفعه اینجوری شدم. توی ۳ ماه ...

راستی عزیزم من وقتی قرص مصرف نمیکردم، کابوس های بدی میدیم مخصوصا خواب حشرات، از خواب میپریدم و فک میکردم رو بدنم هست خیلی بد بود😔اطرافیانم بیدار میشدن و میگفتن هیچی نیست. 

راستی عزیزم من وقتی قرص مصرف نمیکردم، کابوس های بدی میدیم مخصوصا خواب حشرات، از خواب میپریدم و فک می ...

وای زیبا جان. منم عین خودتم. گاهی تا ۳ شب کابوس دارم.انگار مورچه روی تنم راه میره حتی سرم.همه فکر کردن دیوونه شدم بخداااا. مرسی خیلی بهم ارامش دادی عزیزم. ممنونم ایشالا به ارزوهات برسی و سلامت باشی

بله درسته. من رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی هست و با پزشکهای انگلیسی در این خصوص صحبت کردم. اونها و بی ...

اره  الان که گفتین فکر کردم دیدم درست میگین، من الان 7 سال درگیرم و واقعا بی حوصلم... با اینکه قبل اون درس میخوندم کلاس میرفتم  اهل دورهمی و خرید بودم ولی الان فقط دلم میخواد دراز بکشم حوصله هیچ کس ندارم ی موقعی فک میکردم طلسم شدم ولی چون شنیدم رفتم پیش دعانویس درست نیست نرفتم. پس اون بخاطر تیروئیدم بود البته فوق تخصص غدد بهم گفت چون تو بارداری تیروئید گرفتی دیگه تا اخر عمرت  قرص بخور. ولی منکه هنوز اون حالات باهامه فقط کابوس نمیبینم.🤔

وای زیبا جان. منم عین خودتم. گاهی تا ۳ شب کابوس دارم.انگار مورچه روی تنم راه میره حتی سرم.همه فکر کر ...

خواهش میکنم عزیزم من که کاری نکردم😊😊محبت دارین مهربووون. ❤️❤️

اره  الان که گفتین فکر کردم دیدم درست میگین، من الان 7 سال درگیرم و واقعا بی حوصلم... با اینکه ...

حالات از بین نمیره اصلا. فقط با قرص کمتر میشه. هاشیموتو خود ایمنی هست و مثل بقیه بیماریهای خودایمنی با استرس تشدید میشه و فوران میکنه. حتی بیمارای خارجی به گرما حساس بودن و تمام بدنشون سوزش داشت.دکتر بهشون میگفت فقط بگین چیزی نیست از تیروئیدمه. یعنی بیشتر از نظر روانی باید حمایت بشن بیماران هاشیموتو. برای کاهش استرس گلم