2777
2789
عنوان

خونه مون تنهام... 😨😥

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 95 پست
مرسی که هستین واقعا مرسی😶

واقعا خواهش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از تنهایی میترسم  همش حس میکنم غیر من یکی دیگه هم تو خونه هست😂

آخه بالای خونه ما خرابه چرا باید صدا بدو بدو الان ازش بیاد😨😰

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

اگه ترسیدی با گوشیت سوره بقره رو بزار هرچی شیطان و جنو از خونه دور میکنه و ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب رو بخون ارامش پیدا میکنی برو تلوزیونو روشن کن و خودتو سرگرم کن چیزی نیس حتی اگه چیزی باشه با قران بهت اسیب نمیزنه

برا منم رو گلدونامون فیلت.ر میندازه چیزی نیس بابا

آخه کنار صورتم چیزی نبود😭

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

عزیزم نترس یکم ذکر بگو آروم بشی اون فیلمی هم که دیدی واقیعت نداره که بهش فکر نکن منم گاهی وقتا گوشیم دوتا ف یلتر میندازه

در ببند برو تلویزیون روشن کن که صداش بیاد یکمی آب بخور

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
خیلی وقتا واسه منم دوتا فیل*تر میوفته ی لباسی دارم وقتی اونو میپوشم دوتا فیل*تر میوفته واسم فکر نکنم ...

من آخه یه فیلم ترسناک دیدم دقیقا راجب همین دو تا فیلت. ر😶😨

باباچرا مسخره بازی درمیارید😂

برنامس دیگه یه خطا کرده 😐

ابن چرتو پرتارو از کجاتوووون در میارید😐😂

خواهر.من۱۱سالشه شکلک۲تا میافته مسخره میکنخ

میگه عه اقا جنه اونحاس بعد میخنده بابا این حرفا.و نزنید تو رو خدااااا

عزیزم نترس یکم ذکر بگو آروم بشی اون فیلمی هم که دیدی واقیعت نداره که بهش فکر نکن منم گاهی وقتا گوشیم ...

مرسی عزیزم❤️یکم آروم شدم حداقل درو بستم