2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

518 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کمکم کنید من و شوهرم عقدیم 6ماهه یه ماه کرونا گرفته بود خونه باباش اینا ازش مراقبت کردم امروز بعد یه ماه من اومدم برم ارایشگاه میگه بیا بریم کارگاه گفتم کاردارم میخوام برم ارایشگاه واسم چشم و ابرو میاد و اخم میکنه بعد میگم چته چرا چشم و ابرو میای میگه چرا اینطوری حرف میزنی شروع کرده دادو بیداد و دعوا همیشه همینه تا یه چی میشه دادو بیداد میکنه منم قاطی کردم گفتم بسه دیگه یاد گرفتی داد بزنی فقط و دعوامون شد بعد یه ماه اومدم یه ارایشگاه برم میگه نمیخواد اصلا همه ی حقارو تو زندگی ازم گرفته میگم دکتر میخوام برم میگه نمیخواد خونه مادرش اینا میرم تا سر کوچه نمیذاره برم مغازه میگم میخوام موهامو رنگ کنم میگه ارزن بی لنگ و باز خوشم نمیاد دیگه دعوامون شد منو آورد گذاشت خونه مامانم و رفت خیلی ناراحتم بعد یه ماه اومدم خونه مامانم اینم از جواب زحمتام که براش کشیدم 😔😔😔

یه بار زنگ زد جوابشو ندادم دیگه نه پیام داد نه زنگ زد 

تا قبل عروسی حالیش کن اینا رو ک محدودت نکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزن بی لنگ و باز چیه؟!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

فقط بی محلی واینکه بیشتر راجب آینده ات فکر کن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خودتو برای یه زندگی سرد و بیروح آماده کن

قراره بعدا بشی یک زندانی افسرده تو خونه این آقای باصطلاح شوهر !!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چرا اخه؟

من کارگاهش کارمیکنم یه ماهه چون مریض بود نرفتم تازه خوب شد میگم بذار بعد یه ماه به کارام برسم بعد میام سرکار ولی جوری عادت کرده که باید برده اش باشم یا به خودش برسم حالا که خوب شد به کارگاهش و کاراش بعد یه ماه نه یه دلجویی کنه نه یه بگه خسته شدی یه ذره روحیه بده هیچی همیشه عصبیه و پرتوقع 

خودتو برای یه زندگی سرد و بیروح آماده کن قراره بعدا بشی یک زندانی افسرده تو خونه این آقای باصطلاح ش ...

دقیقا فقط یا تو خونه باشم یا به این رسیدگی کنم 😔😔

وقتی عقدین اینطوری میکنه وای به حال وقتی عروسی کنید 

به نظرم حتما برو مشاور که چند سال دیگه مشکل پیدا نکنی اون موقع خیلی سختت میشه اما الان میتونی با کمک مشاور یا درستش کنی یا اگه به صلاحته جدا بشی

این کاربری واگذار شده است....