2777
2789
عنوان

عذاب وجدان فرق گذاشتن بین بچه ها

218 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

پسرم 3سال و 3ماهسه و دخترم 2 ماهشه.. 

تاوقتی دخترم بدنیا نیومده بود فک میکردم یه دونه عشق واقعی دارم اونم پسرمه.. از وقتی دخترمو دیدم حس میکنم اینو بیشتر دوس دارم.. برای این عذاب وجدان گرفتم.. خاهرم میگ نه چون این کوچیکتره و احتیاج به مراقبت داره حست طبیعیه.. قبل این که 2 تا بچه داشته باشم از مامانمو بقیه می رسیدم میگفتن از لحاظ دوس داشتن نمیشه بین بچه ها تفاوت قائل شد.. حالا برای من اینجوری شده.. نمیدونم احساسم غیرطبیعی یا نه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اح گفتیبی هنوز در ماهای بعد مشکلت بیشتر میشه

ب ی اندازه دوسشون دارم ولی مدااام باید دقت کنم نکنه کوچیکی دومی باعث بشه توجهم بهش بیشتر بشه هی ب بزرگه فک میکنم وقت میزارم اصلا ی وضعی شده

البته خسته کننده نیست بنظرم ی چالش جالبه وقتی میتونم مدریتش کنه واقعا از ته دل ب خودم افتخار میکتم  

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
وقتی بزرگ بشه حس یه جور داری حالا چون نوزاده مگه چون دختر هست بیشتر دوستش داشته باشی اولها کلا حس ...

نمیدونم به خودمم میگم چون بیشتر نیاز به مراقبت داره اینجوریه.. ولی شوهرم میگ تو دخترتو بیشتر از من و پسرم دوس داری.. 

پس الان طبیعیه دگ.. استرس و باید مدیریت کنم آره؟؟ 

هم استرس هم وقت گڋاشتن براشون 

مثلا اگ شب مجبورربشم وقت بیشتری برا کوچیکه بزارم بخوابونمش صب ک بزرگه بیدار بشه توجه بیشتری بهش میکنم وقتی کوچیکه خوابه صددرصد وقتمو برا کتاب خوندن کاردستی با بزرگه میزارم یجورایی مثل الاکلنگ

همسرم خیلی کمکه ولی بازم یکم سخت میشه نگران نباش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
در هرحال اینم احتمالش هست باز خوبه می فهمی فقط نگذار پسرت متوجه بشه

اوکی عزیزم.. ولی خیلی سخته.. ناراحتم پسرم ناراحت بشه.. الان درک میکنم چرا بعضیا یه بچه میارن و میگن فقط به همون برسیم و وقت براش بزاریم یعنی چی.... 

هم استرس هم وقت گڋاشتن براشون  مثلا اگ شب مجبورربشم وقت بیشتری برا کوچیکه بزارم بخوابونمش صب ک ...

پس شما خیلی مدیری.. الان تقریبا دخترم 80 درصد وقتمو میگیره.. به پسرم محبت میکنم.. اما شوهرم بیشتر براش وقت میذاره و باهاش بازی میکنه.. 

اوکی عزیزم.. ولی خیلی سخته.. ناراحتم پسرم ناراحت بشه.. الان درک میکنم چرا بعضیا یه بچه میارن و میگن ...

بعد که بچه ات برزگ میشه و انشاالله هم بازی میشن از بازی کردنشون باهم از محبتشان به هم لذت میبری (حالا دعوا هم طبیعیه البته)

و میبینی خوبه که پسرت یکی دیگه رو داره و تنها نیست

من تک فرزندم خیلی بده

پس شما خیلی مدیری.. الان تقریبا دخترم 80 درصد وقتمو میگیره.. به پسرم محبت میکنم.. اما شوهرم بیشتر بر ...

سعی کن دوباره ب جایگاهت برگردی محبت مادرانه مهمه حتی تو کلامت باید دقت کنی ب کوچیکه گفتی فداتشم بلافاصله ب بزرگه محبت کلامی کن ک حسود نشه وگرنه کاررب دعوا جنجال افسردگی میرسه