2777
2789
عنوان

خیلی واسه خالم ناراحت شدم

207 بازدید | 8 پست

چرا اینجوری شد 

بچه ها ۱۵ ساله بچه دار نشده همه کارم کرد ولی نشد رفت جنین انتقال داد نمیدونم اسمش چیچه

امروز آزمایش داد باز منفی 

خونمون گریه زاریه همش 

شما تجربه داشتین؟!

چمدان بسته‌ام از هرچه منم دل بکَنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خدا نمیخواد بده دگ همینه.به زور که نمیشه .حتما مصلحتی هست

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

عموم ایناهرکارکردن بچه دارنشدن الان هم ک پیر شدن دیگه 

اماخاهرشوهرم9سال پیش بعد16سال طبیعی باردارشد 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

عزیزم استرس معمولا تو این شرایط خیلی بدتر میکنه، انشاءالله خدا بهشون فرزند خوبی بده، من یک کسی رو میشناختم بچه دار نمیشدن، همسرش وسواس گرفته و مشکل ناراحتی اعصاب پیدا کرد. بعد یه بچه رو سرپرستی گرفتند. حال خانوم از نظر روحی خوب شد، یه مدت بعد خودش باردار شد. میخوام بگم تاثیر استرس رو . دنبال درمان باشین و بعد توکل به خدا. 

عزیزم استرس معمولا تو این شرایط خیلی بدتر میکنه، انشاءالله خدا بهشون فرزند خوبی بده، من یک کسی رو می ...

مام میگیم ولی شوهرش راضی نمیشه 

خونواده شوهرش یجورین که نمیتونن بپذرین که بچه از پرورشگاه بیارن 

وگرنه شرایطشو دارن دوتا خونه دارن زمین دارن 

ولی شوهرش هم خسیسه هم کوته فکر

چمدان بسته‌ام از هرچه منم دل بکَنم.