2777
2789

دوستان امروز صب سینوفارم زده48سالشه قرص قند مصرف میکنه خیلی بی حالو ضعف داره

امروزم قرصشو نزاشتم بخوره ک قندش پایین نیاد

کی اینجوری بوده

پدر من دیابت داره ولی برکت زد چیزی نشد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب با دستگاه تست قند خونگی یکبار اندازه بگیر که نوسان نکنه

قندش اگر بالا بوده نباید جلوی قرص خوردن رو بگیری مگر افت قند داشته باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پدر من دیابت داره ولی برکت زد چیزی نشد

برکت که اصلا انگار آب مقطره

هیچی عوارض نداره

انگار نه انگار😐 مادر پدر منم زدن

ولی مادرشوهرم سینوفارم زده همینجوری یکی دو روز بی حال بود و کوفتگی و ضعف داشت

برکت ایرانیه؟یعنی ضعف نداشتن پدرت

بله .

ن اصلا فقط دستش یکم درد میکرد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
باباي من قندش خيلي زياده بركت زده مشكلي پيش نيومد

باید کنترل کنه قندش رو ها

دایم بالا باشه کم کم کلیه و یا چشم رو از بین میبره.

باید تو تغذیه دقت کنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
برکت که اصلا انگار آب مقطره هیچی عوارض نداره انگار نه انگار😐 مادر پدر منم زدن ولی مادرشوهرم سینو ...

اره عوارض نداره 

استارکازا میزنن دوز دوم

باید کنترل کنه قندش رو ها دایم بالا باشه کم کم کلیه و یا چشم رو از بین میبره. باید تو تغذیه دقت کن ...

قندش کنترل میکنه قرص میخوره داعم امروزو گفتم نخوره ک نیاد پایین چون با اینکه قرص نخورده صعف داره

مادر منم سینوفارم زدن یکم منگ شد و بعدم کمی دل درد ولی فرداش خوب شدن، نگران نباش.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..