2777
2789

سلام خانوما.9ماهه اقدامم باردار نشدم.آز همسرمو خودم وسونوهام سالمه مشکلی نداشتیم.این ماه از روز 3پری شبی دوتا لتروزول خوردم تا5شب. 14پری رفتم سونو واژینال فولیکولای بزرگی داشتم.نوشته بود 8فولیکول درتخمدان راست با اندازه های29و25و24و...دکترآمپول اچ سی جی داد دوتا 5000باهم.خیلی بزرگ نبودن؟؟کیست میشن؟؟بعد آمپولا دردای شدید شکمی داشتم شکمم سفتو بزرگ شد دردزیادی تاچندروز الانم روز 23پری هستم درد داره ولی کمترشده..هیچ علائم دیگه ای ندارم.نمیدونم این ماه مثبت میشم یا نه..روزاهم نمیگذره هزارتافکر توسرمه..

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

عزیزم یه مثل هست که میگه کتری که سرش وایسی جوش نمیاد،،،،،شما خودتو بزن به بیخیالی و بش فکر نکن مطمئن باش مبشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط 29بزرگه ان شالله ک کیست نشه بقیه خوبن احتمالش زیاده نتیجه بگیری😊

خداکنه...ممنونم.آخه هیچ علائمی ندارم..

با اجازه اسی 

خانوما مارک روژانه 

به نظرتون مثبته ؟؟؟

فکر میکنم کادبه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم یه مثل هست که میگه کتری که سرش وایسی جوش نمیاد،،،،،شما خودتو بزن به بیخیالی و بش فکر نکن مطمئن ...

خدا انشاا.. به همه سالمواهل صالحشوبده به ماهم همینطور 

خدا کنه مثبت بشم خسته شدم از انتظار.توکلم به خداس.آخه همش تحت فشارم از اطرافیان.همین دیشب مادرشوهرم تعریف میکرد کیا زایمان کردن کیا باردارشدن..روبه ماهم گفت چیکارمیکنین تنبلا.عقب موندین از بقیه..

خداکنه...ممنونم.آخه هیچ علائمی ندارم..

توکلت به خدا 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خدا انشاا.. به همه سالمواهل صالحشوبده به ماهم همینطور  خدا کنه مثبت بشم خسته شدم از انتظار.توک ...

میدونم نباید حساس بشم ولی نمیشه خیلی هم بیخیال باشم.شوهرم اتمام حجت کرده این ماه نشد دیگه دکتروقرصوآزمایش تعطیل خودمون انجام میدیم هرچی خدا خواست

عزیزدلم احتمالش زیاده باردار باشی اصلا استرس نداشته باش انشاالله خدا ب حق شیر خوارامام حسین ی نی نی ناز خوشگل بهت بده برا منم دعا کنید

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
هنوز مشخص نمیشه ک روز موعدت بی بی چک بزن ان شالله دو تاخط میبینی

انشاا.. 

آره میخوام بمونم تا روز پریودیم اگه انشاا.. نشد میرم آزمایش خون مطمئن بشم

عزیزدلم احتمالش زیاده باردار باشی اصلا استرس نداشته باش انشاالله خدا ب حق شیر خوارامام حسین ی نی نی ...

الهی آمین.ممنونم خداخیرتون بده.انشاا.. شماهم حاجت دلتو زوده زودبگیری

خدا انشاا.. به همه سالمواهل صالحشوبده به ماهم همینطور  خدا کنه مثبت بشم خسته شدم از انتظار.توک ...

گلم حرف زیاده،از الان به خودت برس و به مادرشدن فکر کن

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

به مثبت شدن فک میکنم امیدوارمیشم میرم توفکر دوران بارداری و بچه و خرید وسایلو..بعد همه ی این۹ ماه ک همینجور هربار منفی میشدو پریودیاشروع میشد ناامید میشدم میادتوذهنم...نمیدونم چرا من هر چیو خواستم بابتش هزارتاسختی کشیدمو اذیت شدم

به مثبت شدن فک میکنم امیدوارمیشم میرم توفکر دوران بارداری و بچه و خرید وسایلو..بعد همه ی این۹ ماه ک همینجور هربار منفی میشدو پریودیاشروع میشد ناامید میشدم میادتوذهنم...نمیدونم چرا من هر چیو خواستم بابتش هزارتاسختی کشیدمو اذیت شدم