2777
2789

سلام ما وقتی میخایم بریم خونه ی مادرشوهرم شوهرم خیلی تقلا داره و خودش بچه رو حاضر میکنه و خوشحاله ک بریم اونجا...هر س چهارشبی هم میریم برا شام میمونیم...

حالا وقتی بخایم بریم خونه ی مامانم ی جوریه انگار دلش نیس ک بریم از رو مجبوری میاد هیچی نمیگه ها فقط خودشو ی جوری میکنه یا میاد خونه ی مامانم همش سرش ت گوشیه...درصورتیکه من میرم خونه ی مامانش خودمو خیلی گرم میگیرم باهاشون...و گوشیمو میزارم کنار

حالا دیشب ک خونه ی مامانش بودیم امشب گفتم منو ببر خونه ی مامانم داداشم از خدمت اومده گف حالا امروز نبینیش نمیشه ک سریع باید بری گفتم نه نمیشه...بعد ک حاضر شدیم ک بیایم اولش گف من تورو میبرم خودم نمیام گفتم باشه منو ببر تو نیا....بعد ک اومدیم بیرون گف مامانت بگی شام درست نکنه قبل شام میایم‌ گفتم ت ک قرار نیس بیای اونجا من شام میمونیم بعدش بیا دنبالم گف نه میای خونه...گفتم خب چ فرقی داره گف خیلی فرق داره...منم دیگه ساکت شدم و ناراحت هیچی نگفتم از دم در ساکمو داد و خودش رف گف زنگ میزنم بهت منم محل ندادم اومدم تو و اون رف...هیییییییچ مشکلی هم با خانوادم نداره هییییییچی خیلیم خوبن باهاش....حالا من چجوری ازین ب بعد این کارشو تلافی کنم مثه خودش

خداییش بعد این چند سال زندگی به هفت طبقه جهنم حواله میکنم و میرم خونه بابام خوش. میگذرونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم منظورتو عزیزم

میگم بعد این چندسال ک باهاش زندگی کردم تمایل نداشته باشه بیاد یا نخواد بیاد خونه بابام حواله میکنم به هفت طبقه جهنم یعنی یه به درک ته دلم میگم خودم میرم خونه بابام خوش می‌گذرونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اول با ارامش و زبون خوش 

جواب نداد مقابله ب مثل میری خونه مامانش عین برج زهر مار باش😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

توام گفت بريم خونه مادرم بگو حالا امروز مادرتو نبيني نميشه گفت ن بگو پس تو برو من نميام بعد بگو شام نموني من شام ميزارم حساب كار مياد دستش

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

مثل خودش رفتار کن وقتی میری خونه مادرشوهرت اعصاب خوردی راه بنداز رفتی اونجا سرتو بکن تو موبایل از هر ۱۰ بار که میگه بریم اونجا یه بار برو دقیق مثل خودش همیشه هم بگو چیزی که عوض داره گله نداره