2777
2789
عنوان

سرطان سینه

654 بازدید | 8 پست

مادرم ۳ سال پیش مبتلا به سرطان سینه بوده و درمان کرده و هردو سینه رو کامل برداشته الان آزمایش تومر مارکرش مقدار cea برابر با چهار ممیز پنجاه ونه هست که رنجش رو زده کمتر از ۳ و مقدار ca 15-3 در رنج نرمال و کتر از ۳۰ یعنی شانزده ممیز سی و نه بوده آیا مشکلی وجود داره و بیماری عود کرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ساله میگذره نوبتش برای هفته آینده هست

خوب نگران نباش ام ار ای و سنو وقتی جوابش اکی باشه و اینکه تو آزمایشات گاهی از این اتفاقا می افته نگران نباش عزیزم ایشالله هفته دیگه دکتر خیال تو راحت میکنه 

سلام عزیزم خوبین انشا...خدا به مامانتون سلامتی بده الان حالشان خوبه تومور مارکر رفته بود بالا دکتر قرص داد اومد پایین؟ برا مامان من رفته بالا خیلی نگرانم توروخدا جواب مو بده