2777
2789

من خیلی استرس دارم اینروزا، میدونم استرس خوب نیس اما دست خودم نیست 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط رعایت کن همین. منم دوتا بچه دارم

رعایت میکنم ولی خسته شدم واقعا گاهی گریه میکنم تا سبک بشم، شما بچه هات چند ساله هستن 

من از بس استرس دارم دیشب شنیدم قارچ سیاه اومد    دخترام بیدار کردم بقران. چراق تو چششون زدم. ببینم قرمزن چشاشون یانه   بیدارش ن کردم دارم روانی میشم با ردار. هم هستم

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

پسر من سه روزه اسهال و استفراغ بود امروز خوب شده میتونه کرونا باشه؟؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه خواهر من ۳ سالشه وقتی میان اینجا به عذابیم بچه کوچک که بهداشت سرش نمیشه تو سن لجبازی هم هست دیگه ...

من الان یک ماهه خونه مامانم نرفتم بااینکه قبلا هفته ای دوبار میرفتم، ولی چیکارکنم شوهرم که میره سرکار با این وضعیت اقتصادی 

رعایت میکنم ولی خسته شدم واقعا گاهی گریه میکنم تا سبک بشم، شما بچه هات چند ساله هستن 

من بیرونم میرم ولی با رعایت پروتکل🤭 البته جدیدا بچه هارو سعی میکنم بیرون نبرم بجز فضای باز. چون کرونا بدتر شده. دخترم ۵ و پسرم ۱و نیم😍

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
پسر من سه روزه اسهال و استفراغ بود امروز خوب شده میتونه کرونا باشه؟؟؟؟

دکتر بردیش؟ سرم هم وصل کرد؟ چند سالشه عزیزم 

من بیرونم میرم ولی با رعایت پروتکل🤭 البته جدیدا بچه هارو سعی میکنم بیرون نبرم بجز فضای باز. چون کرو ...

خدا حفظشون کنه کاش واکسن هم برای بچه ها بیاد