2777
2789

اولین روزی که شوهرم مبتلا شد بچه هام را گذاشتم خونه مامانم و اومدم خونه شوهرم دفترش را بست و دیگه اصلا سر کار نرفت با اینکه حالش خوب بود.یک هفته بعد خودم احساس کردم مبتلا شدم از همون روز دیگه اصلا از خونه بیرون نرفتم همسایه برام ندری آورد بهش گفتم بزار پشت درب و داخل نیاد دستهاش را هم حتما ضد عفونی کنه اول بدش اومد ولی بعد زنگ زد تشکر کرد مامور آب و برق و گاز را بهشون میگفتم از پشت آیفون که ما کرونا داریم حتما دستتون که به زنگ ودرب زدین ضد عفونی کنین موقعی که برای دکتر و سرم زدن بیرون میرفتم دوتا ماسک میزدم فاصله ام را با همه رعایت میکردم پشت چراغ قرمز شیشه را میدادم بالا بچه های کار نزدیک نشن سفره یکبار مصرف میبردم مینداختم روی تخت سرم میزدم بعد جمعش میکردم الکل همراهم بود اگه به دکمه آسانسور دست میزدم  یا دستگیره بعدش الکل میزدم نمیذاشتم کسی باهام سوار بشه میگفتم کرونا دارم اولش همه بد نگاه میکردند ولی در آخر این من بودم که خوشحال بودم از اینکه به کسی انتقال ندادم خانواده و بچه هام را 20 روز ندیدم ولی ارزشش را داشت

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون نمیدونستیم شوهرم از کجا مبتلا شده داخل پیج اش استوری کردیم که کسایی که باهاش در تماس بودن رعایتت کنن یه موقع مبتلا شدن مراقب خانوادشون باشن بماند که چقدر فحش خورد 😂😂😂😂

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

افرین ولی بچه ها مگ نا قل نبودن بردین خونه مامانتون؟ 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

برادرشوهر گاو من کرونا گرفت بعد گفت من دندونم درد میکنه رفت دندونپزشکی..با اینکه میتونست نره و دوسه هفته بعد بره...دیگه ببینید چند نفر رو الوده کرده...خدا این جور ادما رو از زمین برداره ک از عمد میخوان ملتو مریض کنن

مام خانوادگی گرفتیم حتی دعوا راه مینداختبم کسی نیاد ولی متاسفانه مادربزرگم میومد اما بازم ما رعایت کردیم و باکسی ارتباط نداشتیم یک ماه از کارو زندگی افتادیم ولی ارزششو داشت کسی نگیره که بعد دعامون کنن بگن شما به ما دادین اما الان یسری گرفتن تو اشناها باهمه رفتو امد دارن و براشون مهم نیست ک کسی با مریضیشون بمیره

منم بادوتا ماسک پسرمو با همسرم بردیم دکتر 

با فاصله ی زیاد از دکتر واستادم

گفتم خودم کرونا دارم 

دکتر گفت برو بیرون

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
افرین ولی بچه ها مگ نا قل نبودن بردین خونه مامانتون؟ 

شوهرم کارش زیاد بود چند روز خونه نبود اصلا دکتر گفت ببر ناقل نیستن 

کاش همه‌مثل‌شما بودن...احسنت

نیستن باور کن ب بعضیا میگی کرونا دارم نزدیک نشو بدتر میچسبن بهت حالا همینا اگر بگیرن دعامیکنن ادمو ....ما ک کرونا داشتیم همینطور بودیم ولی الان یسریا گرفتن راست راست راه میرن

تو خونه کرونا دارید زنگتون تو کوچه مشکلی نداره که!!! بچه هاتونو بیست روز گذاشتین پیش مادرتون؟ خوبه موندن پسر من امکان نداره یه روزم جایی بی من بمونه! بازم ممنون که رعایت کردین و مخفی کاری و بیخیال بازی درنیاوردین😚

نیستن باور کن ب بعضیا میگی کرونا دارم نزدیک نشو بدتر میچسبن بهت حالا همینا اگر بگیرن دعامیکنن ادمو . ...

اره والا..بعضی ها بلانسبت شما بی شعورن...من ۱۸ سالم بود عروسی کردم بابام بخاطر کرونا عروسی نگرفت واسم.انقد پشت سرم حرف زدن ک دختر فلانی انگار بیوه بود بدون هیچ مراسمی فرستادنش رفت.یا گفتن شاید حامله بوده نخواستن معلوم بشه...در این حد رو اعصابن 

تو خونه کرونا دارید زنگتون تو کوچه مشکلی نداره که!!! بچه هاتونو بیست روز گذاشتین پیش مادرتون؟ خوبه م ...

پسر منم شبا بدون من نمیخوابید

نصف شب بیدار میشد گریه میکرد و منو صدا میکرد اگه من جواب میدادم آروم میشد

ولی وقتی کرونا گرفتم مجبوری دو هفته با باباش با هم میخوابید

دیگه منو فراموش کرده بود

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)