2777
2789

خودتون یا اطرافیان که تا به حال اصلا کرونا نگرفتن روش پیشگیری شون چی بوده ؟ 

بفرمائید تا همه استفاده کنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاصله اجتماعی

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

داروی امام کاظم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من که تا یک ماه پیش سفت و سخت مواظب بودم ماسک میزدم دستکش داشتم کل خریدها ضدعفونی.رفت و آمد خیلی خیلی محدود . مقاومت کرده بودیم. آخرش یه نادون که همکارمه مبتلا و بدون ماسک اومد سرکار جوری گرفتارشدیم که چشمت بد نبینه. الان فهمیدم تنها راه جلوگیری فرار از آدمای بیشعوره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خداروهزار مرتبه شکر پدرومادر من تا حالا نگرفتن

مامانم میگه همون زندگی روتین سابق رو داریم واسترس به خودمون نمیدیم 

در هر شرایطی با دو ماسک و الکل میرن بیرون

غذاهای بیرون بر تقریبا خیل محدود کردن

مهمونی هم فقط با افراد مطمئن میرن

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

درخانه نشستن😌😑

و البته تقویت سیستم بدنی 

البته یه چیز خیلی موثر هم قرقره کردن آب نمک هست(نمک طبیعی)چون ویروس روز های اول فقط در گلو هست و منتشر نشده و با قرقره کردن نمک باعث ضدعفونی کردن گلو میشیم و ویروسی اگر باشه همون جا ریشه کن میشه😌

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱