2777
2789
عنوان

بیاین ی بازی جدید اینبار😎

736 بازدید | 191 پست

بچه ها هرکی میخواد شرکت کنه اعلام کنه ک بدونیم کی بازیه و از کی باید درخواست کنیم اگ دوست دارین دوستاتونم تگ کنین تا بیان بازی کنن و درخواست کنین ازشون

ببینین نحوه بازی اینطوریه ک شما به هرکدوم از شرکت کننده ها ک دوس دارین میتونین بگین ا هرجای گوشیشون ک میخواین بهتون عکس بدن 

البته ببینین بچه ها عکس خود فرد رو اصرار نکنین چون توی سایت عمومی خطر داره ولی بجز عکس خود فرد از هرجای گوشیش دوست دارین میتونین بگین شات بدن بهتون

پس اگ شرکت کردین بی جنبه نشین🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هسم✋🏻 البته شاید سانسورم کنما😂

اشکالی نداره ولی زیاد سانسور نشه😂اخرین چتی ک داشتی رو بده

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
خب بگین😐✌🏻

از گالریت 

جاهایی عکس خودته اگ دوست داری هایلایت کن

@ژیناگلمن‍ 

@مادرشوهرتم‍ 

@عنبرنسارا‍ 

@یه_دختر_باهوش‍