2777
2789

مدارک چی باید ببرم؟ 

توضیح بدین اگه اطلاعات دارید ممنون🌹🌹🌹🌹

و درکل هرچی راجب به ازمون عملیش میدونید بگید❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو مصاحبه علمی تخصصیش راجب اطلاعات علمی و ورزشی سوال میمرسن نحوه و روش تدریس و یه سری سوالات روانشناسی

تو بخش گزینشش مسائل اعتقادی و دینی

و توی آزمون عملیش هم آزمون ایستگاهی بصورت های دوی سرعت ،بارفیکس،دراز نشست،پرتاپ توپ بسکتبال،پرتاپ توپ مدیسن بال،شوت با پا،شنا سوئدی و چن تا آیتم دیگه هس

ضمن اینکه قد وزن و از لحاظ سلامت پزشکی هم بطور کامل بررسی میشین

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
تو مصاحبه علمی تخصصیش راجب اطلاعات علمی و ورزشی سوال میمرسن نحوه و روش تدریس و یه سری سوالات روانشنا ...

مدارک چی باید ببرم؟ 

بعد اینکه من اصلا تا حالا بسکتبال بازی نکردم

با بارفیکس حالا چیکارکنم؟

مدارک چی باید ببرم؟  بعد اینکه من اصلا تا حالا بسکتبال بازی نکردم با بارفیکس حالا چیکارکنم؟

نگران نباشین اونا درک میکنن و با توجه به تواناییاتون میسنجن

اولا که نمیخوان برین براشون بسکت حرفه ای بزنین

فقط چن تا پرتاپ توب به حلقه اس که ببینن هماهنگی چشم و دستتون چطوره و اینا

بارفیکسم امکان نداره نرفته باشین،یعنی تو۱۲سال دوره تحصیلیتون از شما امتحان بارفیکس نگرفتن تو مدرسه؟

مدارک هم اطلاعی ندارم،خودشون تو سایت  سنجش یا جایی که گفتن میزنن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ممنون به خاطر توصیحاتت❤❤

خواهش میکنم

توصیم اینه که اگر حدود یک ماه یا بیست روز وقت داری ،شروع کنی به تمرین 

تو گوگل بزنی موارد امتحانی رو میاره برات

و یه چیز مهم

سعی کن پوششت توی روز امتحان ورزشی باشه کفش و لباس

خیلی اهمیت میدن

موفق باشی همکار آینده💫