2777
2789
عنوان

آمپول انوکساپارین

5350 بازدید | 52 پست

سلام خانما من مشکل انعقادی ندارم ولی امروز دکترم برام شروع کرده به دلیل بارداری های قبلیم.

بارداری قبلیم مسمومیت بارداری گرفتم و بارداری قبل‌ترش هم جفتم سرراهی بود و کنده شد.

سوالم اینه کسی بوده که با اینکه مشکل انعقادی نداشته ولی دکتر انوکساپارین رو تجویز کرده باشه براش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل انعقادی داشتم با یه دکتر پریناتالوژی یعنی بارداری های پر خطر مشورت کن

والا سه چهار تا دکتر دیگه که رفتم البته قبل از بارداری،همشون تا میگفتم جفتم کنده شده سریع میگفتن بارداری بعدی باید هپارین یا انوکسا بزنی.بدون اینکه بگن مشکل انعقادی داری یا نه

پنل انعقادی رو آزمایش دادی؟

یه سری آزمایش دادم که گفتن مشکل انعقادی ندارم.

شما لطفا میتونین برام بنویسین کدوماس که فردا برگه‌ی آزمایشمو نگاه کنم ببینم همش هست

یه سری آزمایش دادم که گفتن مشکل انعقادی ندارم. شما لطفا میتونین برام بنویسین کدوماس که فردا برگه‌ی ...

ببین چن تا آزمایش تخصصیه که توش مشکل انعقاد اگر داشته باشی مشخص میشه بزار ببینم دارمش بزارم برات