2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا شاید دیر مراجعه کردبیمارستان

نه اتفاقا زود برده بودنش حتی پلاسما هم عوض کردن 

بیمارستان خصوصی بستری بود نزدیک ۳۰۰ میلیون خرج کردن پدرش خونه شو فروخت بخاطر هزینه بیمارستان 

ولی حکمت خدا این بود هم خونه رفت هم پسرش

توی ازمایش خون کمبود پلاکت علائم بالینی امبولی یا همون ورم پا احساس درد در قفسه سینه  همینا ...

من همش وسط قفسه سینه احساس تنگی نفس میکنم نفس عمیق میکشم میفتم سرفه عکس انداختم گفت ۴درصد درگیری به نظرتون طبیعیه این درد ها...به نظرتون اگه چیز بدی بود تو سی تی اسکن نشون میداد

من وقتی کرونا گرفته بودم رمدیسیویر میزدم. بعد بهم گفتن اسپرین بخور خوردم. یه شب سر درد بدی گرفته بود ...

اسپرین خونریزی میده اما در دوزهای نامناسب یه مدت جمع شده بود اما بخاطر تاثیر خوبش در جلوگیری از لخته شدن دوباره به بازار اومد

من همش وسط قفسه سینه احساس تنگی نفس میکنم نفس عمیق میکشم میفتم سرفه عکس انداختم گفت ۴درصد درگیری به ...

راجب طبیعی بودن تنگی نفستون نمیتونم نظر بدم چون که علمشو ندارم اما پانیک یا حمله عصبی هم باعث نفس تنگی میشه 

بله اگر چیز بدی بود سی تی نشون میداد نگران نباشید

راجب طبیعی بودن تنگی نفستون نمیتونم نظر بدم چون که علمشو ندارم اما پانیک یا حمله عصبی هم باعث نفس تن ...

حمله پانیک نیست فقط دکتر گفت همه کرونایی ها اینجوری هستن ....گفتم بین بقیه هم بدون درگیری ریه هم تنگی نفس دارن

حمله پانیک نیست فقط دکتر گفت همه کرونایی ها اینجوری هستن ....گفتم بین بقیه هم بدون درگیری ریه هم تنگ ...

وقتی دکتر گفتن دیگه نگران نباشید اخه علائم هرفرد با دیگری فرق داره یکی 10 درصد ریه اش درگیر سرفه داره یکی 60درصدم نداره 

نگران نباشید اگر چیز خطرناکی بود دکتر اصن بهتون اجازه نمیداد برین سریع بستری میکرد

چواب نمیدن لامصبا  الان که ملت احتیاج دارن نیستن  من چند روزه میزنگم

با یه بیمارستان تماس بگیرین ازشون راهنمایی بخواین. یا حضوری با رعایت پروتکل ها برید ازشون سوالتون رو فوری و با فاصله از بیماران بپرسید

اگر فوری نیست، میتونین روز از پزشک های اینترنتی هم نوبت بگیرید بپرسید