2777
2789

من چند وقت پیش برای یه جوونی که تصادف کرده بودو تو کما بودو هوشیاریش پایین بود ازتون خواستم دعا کنید و خدارو شکر ۲ روز بعد از کما دراومد

من به دعای شما ایمان دارم

لطفا بازم منت بزارین برای صدیقه خانم دعا کنید 

اکسیژن خونش شد ۵۰ بردنش تو خواب مصنوعی

خواهش میکنم براش یه صلوات بفرستین که برگرده بچه هاش بهش نیاز دارن 😔

به نیت سلامتیش پنج تا صلوات فرستادم

عضو گروه بنفش....وزن اولیه ۷۰😮....هدف اول ۶۵.😌...هدف دوم..۶۰😊.......هدف سوم ۵۶....😍تاریخ شروع رژیم۱۱ ابان.   سایز ها..دور ناف:۹۰🙄دور سینه:۹۸😑دور شکم۹۵.دور بازو:۳۱🤨دورمچ دست۱۶😶رور باسن:۱۰۴😮دور ران:۶۱😐دورساق پا:۴۰☹️دور مچ پا:۲۵.😟تا سن ۲۶ سالگی به تمام ارزوهام میرسم . میدونم حال و روزم روز به روز عالی میشه و به طور شگفت انگیزی سلامتیمو به دست میارم میدونم که تا اخر عمر شاکر خداوندم که بهم سلامتیمو برگردوند..من صاحب فرزند زیبا و سالمی میشم و از طعم مادر بودن لذت میبرم. تو زندگیم عشق و از طرف همسرم احساس میکنم.میدونم تا اخر عمر در کنار همسرم و بچه هام بهترین زندگیو سپری میکنم. خداجونم شکرت .برای برآورده کردن تمام آرزوهام مخصوصا سلامتی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.