2777
2789
عنوان

بچه ها این یعنی چی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 59 پست

لعنت به کسایی که داروها را تحریم کردن بعد دم از حقوق بشر و آزادی میزنن لعنت خدا بهشون

از قاتلین امام حسین هم بدترن

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی از کجا شنیدی

نمیدونم همینجا یکی گفت

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
چرا واسه این موضوع باید تاپیک زده بشه؟ نه که کم ناراحتی و استرس و فشار روی مردمه با پخش این خبر ها ح ...

چطوره ک باز مثل همیشه مردم هیچی ندونن?????

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
لعنت به کسایی که داروها را تحریم کردن بعد دم از حقوق بشر و آزادی میزنن لعنت خدا بهشون از قاتلین اما ...

برادر منم کرونا گرفته یکی از داروهاش پیدا نمیشه کل داروخونه های کرجو گشتیم ولی گفتن نیست

تازه سرچ کردم نوشته مسری نیست وفقط اوناییک زمینه قبلی بیماری قلبی سرطانو...داشتن ومیگیره

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
برادر منم کرونا گرفته یکی از داروهاش پیدا نمیشه کل داروخونه های کرجو گشتیم ولی گفتن نیست

خدا اونا را به درد این مردم ضعیف دچار کنه 

ناله بزنن و فریاد رسی نباشه براشون بگو آمین

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
در هرصورت گذاشتنش اینجا بنظرم درست نباشه گل جان.ان شاالله همه مون سلامت باشیم

شرمنده عزیزم کاش اونایی که یکسره مهمونی و پارتیو و تولد میرن و کرونا براشون اهمیتی نداره اینجور چیزارو ببینن شاید ی ترسی تو وجودشون بره 

باشه برو استرس قارچ سیاه و قارچ سمی و قارچ قرمز بگیر. استرس گوشت شه بچسبه به تنت

اینکه ندونم بگیرم بهتره?

ما که دارم میمیریم بذار حداقل بدونیم از چی میمیریم 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
خدا اونا را به درد این مردم ضعیف دچار کنه  ناله بزنن و فریاد رسی نباشه براشون بگو آمین

دیروز همسایه ما دنبال ی شربتی بود که قیمتش ۳۵تومن بود هیچ جا پیدا نمیشد آخر ی آشنا تو داروخونه پیدا کرد دومیلیون واسه شربته پول گرفتن 

شرمنده عزیزم کاش اونایی که یکسره مهمونی و پارتیو و تولد میرن و کرونا براشون اهمیتی نداره اینجور چیزا ...

دشمنت شرمنده عزیز بله کاملا حق با شماست امیدوارم...

واسم دعا کنید🤲🙏