2777
2789

سلام 

خواهرم تمام صورتش پر از جوش هست و حسابی روی اعتماد به نفسش اثر گذاشته بود . تقریبا یک ماه پیش راضیش کردم بره دکتر پوست . براش داکسی سایکلین تجویز کرد و محلول کلیندا مایسین . جوشا یکم جمع و کمرنگ شدن ولی اتفاق انچنان خاصی نیفتاد حالا امروز دوباره نوبت واشت بعد یه ماه رفتیم براش ازمایش کبد نوشت . قاعدتا میخواد راکوتان شروع کنه براش . از یه طرف میخوام از جوشا خلاص بشه از یه طرف از عوارضش می ترسم واقعا همین قدر شدیده عوارضش ؟؟؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه من عارضه ای بجز درد مفصل و خشکی چشم و بینی نداشت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منم از جوش خسته شده بودم قبلش آزمایش دادم و چند گرف خوردم واقعا پوستم آیینه شده و همش رفت  عوا ...

خدا از دهنت بشنوه . خواهرم انقدر روی اعتماد به نفسش اثر گذاشته حتی با دکتر میخواد درباره اش حرف بزنه انگار نمیتونه . همه اش من باهاش میرم حرف میزنم.🥺 اگر ازمایشش خوب باشه یعنی عوارض کمی میده ؟ 

من ریزش شدید مو پیدا کردم قاعدگیمم بهم ریخ هر سه ماه یبار پریود میشدم اونم ب زور رازیانه و...کلا ضرر ...

تحت نظر دکتر خوردید ؟

فقط زیر نظر دکتر...تامام  پروسه درمان جوش حداقل 3 تا 6 ماه طول میکشه

اره اینم دکتر امروز جوشا رو دید دوباره گفت احتمالا ۳ ماه بخوری کافیه .

خدا از دهنت بشنوه . خواهرم انقدر روی اعتماد به نفسش اثر گذاشته حتی با دکتر میخواد درباره اش حرف بزنه ...

بله اگه مشکل کبدی نداشته باشه میتونه مصرف کنه 

فقط بعد مصرف امکانش هست صورت‌ بدتر شده چون همه جوشای زیر پوستی میان رو پوست و حالت چرکی پیدا میکنن بعد یکی 2 هفته شروغ میکنه به خشک شدن و کوچیک شدن 

فقط زمان مصرف قرص بگید خیلی آب مصرف کنه 

منم مصرف کردم، داخل بینی و لبا خشک میشه، مفاصل خشک میشن، چشم خشک میشه

بر خلاف دوستمون من قائدگی نامنظم داشتم که بعد از شروع قرص کاملا منظم شد و هنوزم دقیق مونده

دو سالم خوردم نه شش ماه

پوستمم الان نازک و شفافه جوشم دیگه نزدم

فقط اصلا و ابدا نباید آفتاب بهم بخوره سریعا دستام پر جوش ریز میشن که بعدشم میرن

واااای عالیه من دکترم دو روز در هفته برام تجویز کرد سه شنبه. جمعه ولی پرررر نبود چون حساس بودم  ...

وای خدا کنه . حالا جالبه ما خواهریم ولی پوستامون خیلی متفاوته اون صورتش کامل پر جوش هست . طفلکی خیلیییی هم رعایت میکنه انواع ماسک پماد و همه چی امتحان کرد خیلی مقاومن جوشا . هنوز نرفتیم ببینم به چه صورت براش تجویز میکنه گفت تا ازمایش نیاری نمیگم 

بله اگه مشکل کبدی نداشته باشه میتونه مصرف کنه  فقط بعد مصرف امکانش هست صورت‌ بدتر شده چون همه ...

ممنون که گفتید اب رو شنیدم . زیر پوستی نداره زیاد همه رو هستن