2777
2789

فقط فایزر 

حالا که نیست برای ما😔

من از تجربه ی کسانی که در ایران واکسن زدن میتونم برای شما بگم سینوفارم

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )
من استرازانکا زدم.  سینوفارم هم خوبه

چندسالتونه؟استرا خیلی قویه آره؟چ علائمی داشتی

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم برکت میزنم، ولی سینوفارم هم خوبه

زنگ زدم چن وقت پیش بهورز روستا ...گفتم بیام واکسن بزنم گفت فعلا ک واکسن تموم شده اگه برکت میزنی بیا بزن ...همون لحظه احساس کردم ک خودشون هم رو برکت حساب باز نکردن ...

چندسالتونه؟استرا خیلی قویه آره؟چ علائمی داشتی

آسترازنکا قویه فقط کسانی بزنن که مشکل قلبی و ریوی ندارن پدر من که بنیه خوبی داره تب کرد و یه روز حالش خوب نبود بعدش خوب شد 

زنگ زدم چن وقت پیش بهورز روستا ...گفتم بیام واکسن بزنم گفت فعلا ک واکسن تموم شده اگه برکت میزنی بیا ...

چرا حساب باز کردن اما اونقدر مردم عوام شایعه پراکنی کردن که خیلی ها میترسن نمیزنن بخاطر به صورت داوطلب میگن