2777
2789

منظورم اینه که واقعا نباید یه هدف جامع و کامل داشته باشیم که هدف های کوچک تر (مثل خانواده، ازدواج، تحصیل، شغل و...) برای رسیدن به اون باشه؟؟؟؟؟

اگه زندگی فقط رسوندن روز به شب یا خورد و خوراک بود که بعضی موجودات دیگه خیلی راحت تر و بی‌دغدغه تر از ما انسان ها انجامش میدن!!!!

خیلی درگیرم! اعصابم خورد میشه وقتی میفهمم عمرم داره الکی الکی میره! 

حالا بعضیا رو نگاه میکنم، انگار کم ارزش ترین چیزی که روی کره زمین وجود داره وقتشونه!!!!!!!!!! 

تاحالا دقت کردین که چرا اصلاً زندگی می‌کنید؟ 

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح خوابم هی روزگار

لبیک یا حسین فقط اونجایی که توی سریال وایکینگز میگه: من جنگجوی خوبی هستم، اما تو هدف با ارزشی برای جنگیدن نیستی!😹👊🏼🌿ببین من بدترین آدم روي زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطي داشته باشه!‌قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو        ما ‏حواسمون به دشمنامون بود ولی هر چی خوردیم از خودی بود :)❤      میگن بدم ولی باز میان سمتم

زندگی منمم همینه😐🤣

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  

عمر بگذره پیر شیم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤