دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا کن این ماه بشم باشوهرم نظر کردیم نظری درست کنیم ببریم برا نیازمندا
انشالله هرچی خدا بخواد هرچی صلاحه نذرتون هم قبول باشه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
نه چون شوهرت مشکل نداره ماهم تا بشیم دوسه ما طول کشید
اره اصلا تو ارثشونم کسی نبوده بچه دار نشه که بگم مشکل داره زینک پلاسم نکشته زدم زد برا تقویت وتحرک ا ...
انشالله زودتر میشی نگران نباش هی پیش شوهرت از بچه حرف نزن مردا ظرفیتشون پایینه فکرش خراب میشه بنده خدا فقط از خدا بخواه دکتر ولشکن
انشالله زودتر میشی نگران نباش هی پیش شوهرت از بچه حرف نزن مردا ظرفیتش ن پایینه فکرش خراب میشه بنده خ ...
شوهرم خودش میگه نرو میخوای چیکار مگه چندسالمون خدابهم بچه ام میده اون ازمایشم به اصرارخودم دادم الان میگه مشکلی که نداری ازمایش دادی اگه نشیمم مشکل ازمنه من درمان میکنم اونقدرتواین گوگل میخونم طرف شوهرش ضعیف بوده بعد چندسال فهمیده یا عکس رنگی انداختی راهش مسدودبوده همش میرم دنبالش که ازمایش اسپرم بدم و نمیدونم عکس رنگی اینا بندازم زودترنتیجه بگیرم دکتره ام گفت تایه سال طبیعی بعد یه سال بیوفت دنبالش
انشالله زودتر میشی نگران نباش هی پیش شوهرت از بچه حرف نزن مردا ظرفیتشون پایینه فکرش خراب میشه بنده خ ...
دعا کن برام دیگه این ماه بشم دکترا علکی میفرستنت این ازمایش اون تزمایش برامنیم که بیمه ندارم خیلیه هزینه اش همشوازجیبم باید بدم امروز رفتم دکتر هزینه داروهای ویتامین و ویزیتم ۳۰۰وخورده ای فقط شد برا کسی که بیمه داره خوبه نه برامن که بیمه تکمیلی ندارم
شوهرم خودش میگه نرو میخوای چیکار مگه چندسالمون خدابهم بچه ام میده اون ازمایشم به اصرارخودم دادم الان ...
آره دیگه بیخیال بیخیال باش والا زودتر میشی دختر خاله شوهرم دکتر جواب کرد گفت اصلا باردار نمیشی درست همون ماهی که نا امید شد از استرس خارج شد باردار شد
دعا کن برام دیگه این ماه بشم دکترا علکی میفرستنت این ازمایش اون تزمایش برامنیم که بیمه ندارم خیلیه ه ...
پناه برخدا بهترین دکتر خودشه
عزیزم میدونی یدفولیک براچیه دکتر بهم داده من فک کردم اسیدفولیک بعد نمیدونم شوهرمم باید بخوره یانه چون به اون زینک پلاس داده نمیدونم ازاینم باید بدم بهش یانه
عزیزم میدونی یدفولیک براچیه دکتر بهم داده من فک کردم اسیدفولیک بعد نمیدونم شوهرمم باید بخوره یانه چو ...
اسید فولیک خودت باید بخوری برای اینه انشالله باردار شدی سیستم عصبی بچه اوکی باشه زینگ شوهرت بخوره فکر نکنم مشکلی باشه میخوای از پزشک خانواده مشورت بگیر