2777
2789

کاش پدر مادرا پیر نمیشدن😔کاش زندگی برعکس بود..پیر ب دنیا میومدیم..با عشق جوون میشدیم..اخره سرم تو بغله پدر مادرمون تو بچگی میمردیم😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش فقط پیر میشدن من مامانم جلو روم پر پر شد جیگرم داره میسوزه هر روز دارم عذاب میکشم 😔

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
کاش فقط پیر میشدن من مامانم جلو روم پر پر شد جیگرم داره میسوزه هر روز دارم عذاب میکشم 😔

الهی بگردم😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
اوهوم ،چه قشنگ گفتی

هعییی

از ی دید دیگه نگاه کنید

و خدا رو شکر کنید

الهی شکر پدر مادر.دارین

که پیر شدن شو نظاره گرید💞

ان شاءالله عمر طولانی و با برکتی داشته باشن

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
چ قشنگ کاشکی همینطور میشد😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برا پدر مادرم  همیشه ب خدا میگم ۲۰ سال از عم ...

منم

همیشه دعام اینه عمرشون زیاد ترازمن باشه😭😭😭😭

اونجوری اونا عذاب میکشیدن 

من قبلنا مسگم کاش زود تر از مادرم بمیرم ک داغشو نبینم الان میگم اون نابود میشه

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
اونجوری اونا عذاب میکشیدن  من قبلنا مسگم کاش زود تر از مادرم بمیرم ک داغشو نبینم الان میگم اون ...

ولی من تحمل ندارم دوریشونو ببینم😔حاظرم من زودتر برم