2777
2789
عنوان

در مورد سیسی 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 59 پست
این همونیه که شوهرش مذهبی بود ولی خودش نه؟🤔 من فقط دیدم امین فردین پته شونو تو یوتیوب ریخت رو اب😑 ...

اره همونه قندوحاجي حاجي بدجور ريد من اصلا باورنميكنم اخه خيلي خوب بودن البته مهدي همش تو استوري ها خودشو چس ميكرد بيچاره سحر بچه ها مجبورنيست بياد ابرو خودش روببره كه واقعا دعواشون شده 😕

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

امین فردین عکس بدون آرایش و ادیتش رو گذاشت شبیه زامبی ها بود 

الانم سوخته ازینکه لو رفته خیانتش و عکسای قبل عملش داره دست پیش میگیره پس نیفته 

زندگی های مجازی همش دروغ و خالی بندیه 

دنبال نکنید 

از همین دنبال کردن ملت پولدار شدن و به اینجا رسیدن

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بلاگرا از ترس پرایوت کردن‌همه اشونو ریپورت و‌بلاک کنید یابا

اره بخاطر ترس از ریپورت کردن پیجشون قفل کردن، فکر کنم‌پیج صنم پریده از اون که اصلا خوشم نمیومد، البته فردین هم لنگه خودشونه اونم دروغ و حرف بی سند و مدرک زیاد میزنه

اینا که کارشون حساب کتاب نداره وهیچ قضاوتی چ درست چ غلط نمیشه کرد و ادم حدسی میزنه احساس حماقت بهش د ...

كجا زنگ داشت من چرا نديدم 🤔ولي حاجي اينجوري ادمي نبودا خشك وجدي وسرد 💩💩💩

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
سلام جانا خوبی عزیزم.💖💛💚.. تاپیک اون کاربره بودی می خواست بره خواستگاری 

سلام خوبییییی

بد نیستم‌گلم شکر میگذره

اره😂😂چطور مگه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من در عوضش فهمیدم زندگی اینا چقدر فیکه گول ظاهرشون نخورم

احسنت👌

كاری به فیك و اصل بودنشون ندارم كلا مگه این بلاگرا چه هنری دارن كه ملت اینقدر پیگیرشون هستن

فقط ظاهر زندگیشونو نمایش میدن

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
سلام خوبییییی بد نیستم‌گلم شکر میگذره اره😂😂چطور مگه

ممنون شکر خدا خوبم... زنده باشی 🦋❤️🌻

هیچی شانس من تا وارد تاپیک شدم قفل شد 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ممنون شکر خدا خوبم... زنده باشی 🦋❤️🌻 هیچی شانس من تا وارد تاپیک شدم قفل شد 

خداروشکر

سلامتی باشین

😂اخ اخ چق دوس داشتم قیافشو ببینمو ندیدم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|