خانم من ۳۳ سالشه خیلی خیلی استرسی هست و چهار ماهه که بچه ام به دنیا اومده، خیلی ضعیف شده و هر چی بهش می رسم فایده نداره، قبل از زایمان و تو دوران بارداری نتونست قرصا و ویتامینایی که دکتر تجویز کرد رو بخوره و در حال حاضر سه روزه که بیحال و بیجونه (البته دیروز پریود شد) ماه گذشته آزمایش دادیم گفت فقر شدید آهنه. چکار کنم؟خیلی خیلی داره اذیت میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شیره خرمالوی وحشی بهش میگن دوشاب خیلی برای کم خونی خوبه حتما بگیرید هرروز هم شیره و ارده بخوره حتما ...
ممنون از راهنمایی تون ارده و پنج شیره خیلی کمک کرد و دیروز که مجدد آزمایش گرفتیم گفت کمبود آهنت تموم شده ولی باید رعایت کنی... سه روزه کرونا گرفتم به خانمم نگفتم فقط گفتم سرما خوردم و رفتم تو قرنطینه، از همون روز به خودش اومده و داره ازم پرستاری می کنه، خداجون ممنونم ازت امیدوارم دیگه خانمم برنگرده به اون روزا، افسردگی واقعاً بده روز اول که اس سیتالوپلارم مصرف کرد مثل دیونه ها شده بود خدا رومو بوسید و قطعش کردیم. تو رو خدا تا می تونید قرص مصرف نکنید. برام دعا کنید خوب بشم
بخاطر کم خونیشه باید ببرید برای کم خونیش قرص تجویز کنه دکتر.کم خونی افسردگی ضعف بی حالی زیاد میاره
بلای بدی سرمون اومد پنج شیره و ارده خوبش کرد اما استرس داغونش کرد، بی قرار شده بود پیش چند تا متخصص رفتیم همه میگن افسردگی بعد زایمانه و باید ببرمش پیش روان شناس بالینی تا اگه صلاح دونست بفرسته ما رو پیش روان پزشک برا تجویز دارو. یکی از فوق تخصص ها بهمون اس سیتالوپرام نسخه کرد با اینکه عوارضش رو میدونستم و به خودشم گفتم، ولی بهش دادم مثل دیونه ها شد و همش خدا رو با صدای بلند صدا می زد، یه داروی خانگی ضد اضطرلب که تازه همون روز به دستمون رسیده رو بهش دادم خوردش و یکم آروم شد، خودمم خوردم سرم تا دو روز درد می کرد خدا میدونه توش چی داشت ولی باعث شد خانمم نیم ساعت آروم بشه، تا سه روز بهش انرژی مثبت دادم و به لطف دعای پدر و مادرامون بهتر شد، تست کرونا من مثبت شده ولی بهش نگفتم و گفتم یه سرماخوردگی سادس و به خاطر بچه ها رفتم تو اتاق خودمو قرنطینه کردم خدا کنه جفتمون خوب بشیم
افسردگی بعد از زایمان علت اصلیش همون کم خونی و ضعیف شدن بدنه،میزنه به روح و روان،میگذره ،فقط سعی کنید قوت بگیره تن و بدنش،روحشم خوب میشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
سلام من معجون شیره کشمش (که بسیار انرژی زاست و شیرین و مقوی) دارم که به کسانی که ضعف عمومی دارن پیشنهاد میکنمش که با مصرف یک قاشق دیگه انرژی شون تامینه برای مدت حدود ۸ ساعت .دوستان این محصول سنتی یه و هیچ ضرری ندارد فقط من به روش جدید فرآوری اش کردم تا بتواند نقش دارویی داشته باشد برای کسانی که ضعف دارن یعنی به طور خلاصه بگم این انرژی بدنتون رو تامین میکنه و نمی گذارد ضعف کنین و همیشه سرحال هستید توجه کنین دوستان که این نوع شیره کشمش در هیچ جایی از ایران پیدا نمیشه فقط کسانی که مصرف کردن میدونن چی میگم اگه کسی خواست در خدمتم اینم شماره ام ۰۹۹۰۴۹۶۱۶۲۳ بنام مصطفوی