2777
2789
عنوان

تیروئید

480 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من تیروئید خودایمنی یا هاشیموتو دارم. ولی هنوز tsh نرماله. ولی بینهایت علایم دارم. الانم تپش قلب و نبض همه جای بدنم حس میکنم و ماهی چند مرتبه گزگز دست. کسی اینطوری بوده؟دکتر دارو نمیده. چون میگن هورمونهات نرماله هنوز . سونوگرافی هم تیروئید مزمن یا اتوایمیون رو تایید کرده. انتی بادی تی پی او هم ۳۰۳ هست باید ۱۶ باشه.

شاید کلسیم خونت کمه

نه ازمایش کامل دادم. هفته پیش. حتی آهن خونم هم عالی بود و کم خونی نداشتم. ازمایش تخصصی رفتم حتی ازمایش تخصصی لوپوس و رماتیسم هم رفتم. تنها مشکلم همین تیروئید خودایمنی هست. که توی ایران به علایم بیمار  توجه نمیشه و میگن نه هورمونهات خوبه از تین نیست علایمت. استرس داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم همین مشکل هااشیمی تو را داشتم  هیچ دارویی مصرف نمی کردم فقط چکاپ سالانه   وقتی  می گن دارو لازم نیست خب  حتما لازم نیس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
شما علایمی نداشتی عزیزم؟

بحث من دارو نیست اصلا. این که بگن علایمت از اینه برام کافیه. ۱۰ تا دکتر رفتم میگن نه از تیروئد نیست چون tsh ۲.۷ هست.استرس داری از استرسه علایمت.خب پس چرا قبلا استرس نداشتم ی دفعه استرسی مگه میشه ادم؟؟؟؟

شما علایمی نداشتی عزیزم؟

علائم خاصی نداشتم ولی تیروییدم رو جراحی کردم بعد ش کلسیم خونم کم شد  آخه ندول هام خیلی بزرگ شده بوده بالای ۲۴ میلی بوده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
علائم خاصی نداشتم ولی تیروییدم رو جراحی کردم بعد ش کلسیم خونم کم شد  آخه ندول هام خیلی بزرگ شده ...

اها شاید چون جراحی کردید . برای من اوایلش هست لابد. نمیدونم خودمم گیج شدم جالب اینکه ۱۰ تا دکتر رفتم داخلی ارتوپد مغز و اعصاب. ولی هیچکی نفهمیده چرا . مثلا نبضمو تو پام یا دستم و ...حس میکنن. میگن استرسه...

علائم خاصی نداشتم ولی تیروییدم رو جراحی کردم بعد ش کلسیم خونم کم شد  آخه ندول هام خیلی بزرگ شده ...

سه سال پيش اين مطلب رو در پيج فيسبوكمان به اشتراك گذاشته بودم متاسفانه نميدونم نام نويسنده چيست.

#هاشیموتو #تیروئیدهاشیموتو

...

تا حالا شده به کسی که که مطمئنید دچار افسردگی شده تا جایی که این افسردگی باعث چاقی اون شده پیشنهادهای دلسوزانه ای داده باشید مثل خوب یکم ورزش کن، حداقل یک کم پیاده روی کن، چرا سر کار نمیری و...

پس بهتره این متن و بخونید و به اشتراک بذارید این نامه از زبان بیماری هاشیموتو برای بیماران و اطرافیان به زبان انگلیسی نوشته شده بود من این متن و ترجمه کردم تا هم با این بیماری با زبان ساده تر آشنا بشید و هم متوجه حالت هایی که این بیماران تجربه میکنن باشید تا بتونید درک کنید چرا جواب دلسوزی شما با پرخاشگری و یا دلخوری همراه بوده.

سلام

اسم من هاشیموتوئه من یک بیماری اتوایمیون نامرئی هستم همونی که به غده ی تیروئیدت حمله میکنه و باعث کم کار شدنش میشه!!!

من چسبیدم بهت واسه همه ی عمرت. اگه کم کاری تیروئید داری احتمالا منو داری من مهمترین دلیل کم کاری تیروئید در آمریکا و خیلی از جاهای دنیا هستم.

من خیلی موذیم.. همیشه خودمو توی خون نشون نمیدم و تو منو نمیبینی وصدامو نمیشنوی اما بدنت وجودمو حس میکنه. من میتونم بهت حمله کنم هرجا و هرجوری که دلم بخواد. من میتونم دلیل درد سخت یا در بهترین حالت باعث سردرد همیشگیت باشم. یادته تو و انرژی با هم خوش بودید و خوش میگذروندید؟ من انرژی رو ازت گرفتم و بهت خستگی دادم، حالا سعی کن خوش باشی!!

بهت فراموشی و عدم تمرکز میدم، میتونم مجبورت کنم ۲۴ساعت بخوابی یا دلیل بی خوابیت باشم!! درست وقتی که همه دارن از هوای خوب لذت میبرن، میتونم باعث بشم از درون بلرزی یا احساس گرما یا سرما کنی. من میتونم باعث تورم دست و پا یا تورم صورت وچشم یا اصلا تورم کل بدنت باشم!!!

من باعث احساس اضطراب همراه با وحشت ناگهانی و بی دلیل یا افسردگیتم. من میتونم باعث بیماری های روحی دیگه ای هم باشم، تا حالا راجع به بیماری دو قطبی شنیدی؟ بی دلیل گریه کردن یا عصبی شدن.. من موهاتو مجبور به ریزش و خشکی و شکنندگی می کنم دلیل پوست خشک و حساس و جوش و آکنه هم خودمم. من میتونم دلیل چاقیت باشم مهم نیست چقدر می خوری یا ورزش میکنی من حتی ممکنه لاغرت کنم اصلا کارم مشخص نیست.

تو منو نخواستی ولی من تورو انتخاب کردم شاید به دلیل :

اون ویروس یا ویروسهایی که داشتی و کامل درمان نشدن یا اون تصادفی که کردی یا شاید اون سالهایی که ضربه ی روحی خوردی(من در استرس رشد میکنم) یا شاید تو یک پیشینه ی ژنتیکی از من داشته باشی.. دلیلش هرچی باشه من اومدم که بمونم. شنیدم که میخوای بری دکتر که منو از بین ببری؟ این منو میخندونه تو پیش دکتر های زیادی خواهی رفت تا بفهمی کدوم میتونه واقعا کمکت کنه.

تو درمان اشتباهی خواهی داشت با داروهای مسکن و خواب آور و انرژی زا گفته بودم که دچار اضطراب و افسردگی میشی!!! راه های زیادی هست که بتونم مریضت کنم که لیستش تموم نشدنیه مثل کلسترول بالا فشار خون قند... در بینش مشکلات قلبی هم داری؟اونم احتمالا کار خودمه!! نمیتونی حامله بشی؟ سقط جنین داشتی؟ نفسهای کوتاه تنگی نفس؟ مشکل کبد؟ دندان و لثه؟...

بهت گفته بودم که لیستم تمومی نداره. شاید ده ها پیشنهاد گرفته باشی: ماساژ بگیر، یکم بخواب، ورزش کن من از بین میرم. بهت خواهند گفت مثبت فکرکن ... بعضی ها تشویقت میکنن اما بیشتر اونها جدی نمیگیرنت وقتی تلاش میکنی که بگی چه تعداد دکتر رفتی و چقدرمن ناتوان کننده ام و چقدر تو احساس مریضی و خستگی میکنی خانواده و دوستان و همکاران انقدر به تو گوش میدن تا خسته بشن از اینکه چقدر من میتونم ناتوان کننده باشم. همچنین همه خواهند گفت اگه تو فقط بلند شی و حرکت کنی، بری بیرون یک کاری بکنی احساس بهتری خواهی کرد اونا نمیفهمن که من اون انرژی که باهاش اینکارهارو میکردی رو ازت گرفتم بعضیا پشت سرت خواهند گفت که خیالاتی شده اونها نخواهند فهمید که این بیماری از فرق سر تا نک پاتو تحت تاثیر قرار داده. تنها کسایی تورو واقعا درک میکنن که منو دارن. اونا تنها کسایی هستند که میدونن:

من بیماری هاشیموتو هستم...

من فقط استرس داشتم اونم باعث زخم روده ( کولیت زخمی ) شده بقیه علائم رو نداشتم

استرس برای هر کس خودشو متفاوت نشون میده. برای شما به دستگاه گوارش زد. برای من این مدلی. البته راهکاری هم نداره متاسفانه