2777
2789

سلام دوستان مشکلتون چی بود 

هزینش چجوریاس 

با چن بار جواب گرفتید

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

من برای بار سوم آی وی اف کردم امروز بیبی چک زدم مثبت شد😍😍😍

ما حدود ۴۰ تومن خرج کردیم

خودم مشکلی نداشتم همسرم آزواسپرمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای بار سوم آی وی اف کردم امروز بیبی چک زدم مثبت شد😍😍😍 ما حدود ۴۰ تومن خرج کردیم خودم مشکلی ...

آها بسلامتی عزیزمممم

ایشالله به سلامتی بیاد بغلت منو هم دعا کن توروخدا🥺

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
آها بسلامتی عزیزمممم ایشالله به سلامتی بیاد بغلت منو هم دعا کن توروخدا🥺

مرسی عزیزم چشم

الهی بحق همین ماه عزیز بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

اگه می خوای آی وی اف یا آی یو آی کنی باید خیلی صبور باشی و کفش آهنی بپوشی من خودم خیلی وقتا گریه کردم بریدم داغون شدم بعد هر انتقال منفی ولی بازم سپردم بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزم چشم الهی بحق همین ماه عزیز بزودی بیای خبر بارداریتو بدی اگه می خوای آی وی اف یا آی یو آ ...

والا عزیز چی بگم من خودمم مشکل دارم تنبلی تخمدان ولی 1۸سالمه برا یه فامیلا پرسیدم ولی گفدم خودمم بدونم بد نیس شاید خدا نخواست حالا حالا بهم نگاه بندازه

والا عزیز چی بگم من خودمم مشکل دارم تنبلی تخمدان ولی 1۸سالمه برا یه فامیلا پرسیدم ولی گفدم خودمم بدو ...

نگران نباش خدا خیلییی مهربونه

الهی مشکل فامیلتونم حل بشه 

نگران نباش خدا خیلییی مهربونه الهی مشکل فامیلتونم حل بشه 

الهی 

ممنون