adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 عنوان چله ی آیت الله حق شناس 128 بازدید | 9 پست دوستان کسی بوده اینجا حاجت گرفته باشه؟؟؟بیاید از تجربه هاتون بگید شاید برای یکی دلگرمی شد 1400/06/01 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1400rahay عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2629 من خودم انجام ندادم.ولی شنیدم معجزه میکنه ولی خیلی طولانیه دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11215 من انجام دادم خیلی خوبه برا یکی از آشناها خوندم که مشکلش حل شه 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11215 روزی یک ساعتم طول نمی کشه اولش اذیت میشی یکم اما بعدش عادت میکنی خودمم تصمیم گرفتم برا یه مشکل دیگم بگیرم این چله رو 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 روزی یک ساعتم طول نمی کشه اولش اذیت میشی یکم اما بعدش عادت میکنی خودمم تصمیم گرفتم برا یه مشکل دیگم ... خداروشکر که حاجت روا شدیروز چندم حاجت گرفتین عزیزم
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11215 خداروشکر که حاجت روا شدی روز چندم حاجت گرفتین عزیزم مرسی 😘😍تموم که شد عزیزم راستش من برا یه حاجت دیگه گرفتم چن روز آخر یه مشکلی پیش اومد حاجتمو عوض کردم خب خداروشکر اون اتفاق بدی که نگرانش بودم پیش نیومد 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 مرسی 😘😍تموم که شد عزیزم راستش من برا یه حاجت دیگه گرفتم چن روز آخر یه مشکلی پیش اومد حاجتمو ... خوب الحمدالله 😍
hope134 عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 9147 مرسی 😘😍تموم که شد عزیزم راستش من برا یه حاجت دیگه گرفتم چن روز آخر یه مشکلی پیش اومد حاجتمو ... عزیز شما نشونه هم دیدین؟ خیلیا خواب میبینن یا نشونه برای حاجت روایی
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11215 عزیز شما نشونه هم دیدین؟ خیلیا خواب میبینن یا نشونه برای حاجت روایی من دوسه روز بعد تموم شدن چله خواب دیدم رفتم حرم امام حسین ولی حین چله نه 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️