2777
2789

من انجام دادم خیلی خوبه برا یکی از آشناها خوندم که مشکلش حل شه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یک ساعتم طول نمی کشه اولش اذیت میشی یکم اما بعدش عادت میکنی خودمم تصمیم گرفتم برا یه مشکل دیگم بگیرم این چله رو 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
روزی یک ساعتم طول نمی کشه اولش اذیت میشی یکم اما بعدش عادت میکنی خودمم تصمیم گرفتم برا یه مشکل دیگم ...

خداروشکر که حاجت روا شدی

روز چندم حاجت گرفتین عزیزم

خداروشکر که حاجت روا شدی روز چندم حاجت گرفتین عزیزم

مرسی 😘😍تموم که شد عزیزم 

راستش من برا یه حاجت دیگه گرفتم چن روز آخر یه مشکلی پیش اومد حاجتمو عوض کردم خب خداروشکر اون اتفاق بدی که نگرانش بودم پیش نیومد 

مرسی 😘😍تموم که شد عزیزم  راستش من برا یه حاجت دیگه گرفتم چن روز آخر یه مشکلی پیش اومد حاجتمو ...

عزیز شما نشونه هم دیدین؟ خیلیا خواب میبینن یا نشونه برای حاجت روایی

عزیز شما نشونه هم دیدین؟ خیلیا خواب میبینن یا نشونه برای حاجت روایی

من دوسه روز بعد تموم شدن چله خواب دیدم رفتم  حرم امام حسین  ولی حین چله نه