2777
2789
عنوان

گل سانسوریا

1985 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من گل سانسوریام ابلغه خیلی هم خوب بود ولی یک برگش زرد شد اونو جدا کردم الان دوباره بعد مدت کوتاهی یک برگ دیگش زرد شده میشه راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هفته های قبل زیاد آب دادین 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
جلوی باد کولر یا پنکه هست‌؟  برنامه ابیاریتو بگو

من یکبار اشتباه کردم بردم تو حیاط روش اب ریختم بعد نصف روز موند تو حیاط بعد اون اوردم خونه چند روز بعدش زرد شد اونو قطع کردم یک پاجوش جدا هم داشت اونم قطع کردم تو گلدون دیگه گذاشتم بعد اون خوب بود الان من حدود ۸ روزه که خونه نیستم قبلش بهش اب و کود سیبیست دادم الان اومد م دیدم اینطوری شده دوباره 

من یکبار اشتباه کردم بردم تو حیاط روش اب ریختم بعد نصف روز موند تو حیاط بعد اون اوردم خونه چند روز ب ...

ببین عزیزدلم ابدهی گل و گیاه بااااید منظم باشه 

گیاه توام حساسه باید منظم ابیاری کنی

سعی کن انقدر دست بهش نزنی 

جلوی باد نباشه

نور مستقیم نخوره بهش

براش ویتامین بگیر

ضد قارچ بگیر 

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
ببین عزیزدلم ابدهی گل و گیاه بااااید منظم باشه  گیاه توام حساسه باید منظم ابیاری کنی سعی کن ا ...

الان اون برگ خرابه رو جدا کنم ؟؟ از ریشه جدا کنم یا از همون بالا ببرم