2777
2789
عنوان

بستری ام با کیسه اب پاره

348 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من 30هفته ام وپارگی کیسه آب دارم تو بیمارستان بستری ام دیروز توسونو آب دورش6سانت بود بنظرتون کمه خیلی میترسم اگه زایمان کنم زنده میمونه

نگران نباش این دوره زمونه امکانات زیاد شده در ضمن بسپرش به خدا .که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند وقتتون بود من همش 30هفتمه

بچت هیچیش نمیشه خیالت دختر دوستم ۲۹ هفته زایمان کرد اتفاقی هم نیافتاد

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
نمیدونم وزنش نمیدونین چقدر بود یا چندوقت تو دستگاه بود

صد در صد بجه تو ۲۹ هفته وزنی نگرفته تو دستگاه ۳ هفته بود الان حالش توپ توپ

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
صد در صد بجه تو ۲۹ هفته وزنی نگرفته تو دستگاه ۳ هفته بود الان حالش توپ توپ

وزن جنین من1400بود پریروز حالا اینا میگن تاجایی که بشه سعی میکنیم دیر تر زایمان کنی که بچه بیشتر برسه

خداکنه سالم باشه من همه سختیاشو به جون میخرم

منم هفته ی پیش حالم داغون بود انقد گریه کردم ولی توکل کن به خدا انشااللت صحیخ و سلامت میاد بغلت

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕