2777
2789

مجرد می‌گیره

مطلقه رو نمی‌دونم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بس خانوم ها طلاق گرفتن و شوهر عوضی نفقه و مهریه نداد و با بچه موندن چه کنن، و مجدد حقوق پدری رو دریاقت کردن ، این قانون داره ور میفته و قراره یک سوم بکنن 

طفلی دخترای سن بالای مجرد 😓 این روزا شغل هم به سختی پیدا میشن 

متاسفانه بس خانوم ها طلاق گرفتن و شوهر عوضی نفقه و مهریه نداد و با بچه موندن چه کنن، و مجدد حقوق پدر ...

تازه میگن که دخترایه مجرد اگه مشکل جسمی یا ذهنی باشن نتونن کار کنن میتونن بگیرن

متاسفانه بس خانوم ها طلاق گرفتن و شوهر عوضی نفقه و مهریه نداد و با بچه موندن چه کنن، و مجدد حقوق پدر ...

خداازشون نگذره واقعا دلم به حال خانم های که جداشدن وبچه دارن میسوزه بازم من بچه نداشتم خیلی اذیت میکنن همش به نفع آقایونه

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
تازه میگن که دخترایه مجرد اگه مشکل جسمی یا ذهنی باشن نتونن کار کنن میتونن بگیرن

😂😂😂کی اینو گفته؟ دوست من سه تا خواهر سالم 

حتی یه خواهرش شغل داره ولی چون بیمع رد نمیکنه به اوونم تعلق میگبره، رفتن جدا هم کردن حقوق تقسیم بر ۴ میشه ، مادرشون و خودشون و هرماه به حساب شخصیشون میاد ، پدرشون کارمند رسمی بانک بود 

و بیشتر به ضرر دخترای مجرد ، 

برباعث طلاق لعنت حالاچه مرد باشه چه زن

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

آدمو ازتاپیک زدن پشیمون نکنید خوبیچاره که نگفت خانومای طلاق گرفته این مستمری رو نگیرن که بنده خدافقط درمورد دخترای مجردسوال کرد 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
برباعث طلاق لعنت حالاچه مرد باشه چه زن

اخه بعد طلاق واقعا پدر دختر وظیفه ای نداره ، ولی بس شوهرای عوضی هست دخترا حمایتی جز پدر براشون نمیمونه 

همینم پسرای لش تنبل چشم دارن میگن در جهت برابری نباید حقوق پدر به دخترش برسه 🙄😑 من بارها شاهد بودم خود دخترا هم موافق بودن نیس بقیه چیزا برابر هست 

همین اندک حقو حقوق هم هاپولی کنن بره تو جیب دولت مردان 

اخه بعد طلاق واقعا پدر دختر وظیفه ای نداره ، ولی بس شوهرای عوضی هست دخترا حمایتی جز پدر براشون نمیمو ...

درسته من دیدم طرف پولداره ها پیش قاضی گدا بازی درمیاره سالی یابیشتریک سکه میزنن که به چه درد میخوره