2777
2789

میگفت دوسم داره. حرف از ازدواج بود و جدی بودیم. چند وقت ندیدیم همو به خاطر کار و کرونا. یه روز قرار بود همو ببینیم یه ساعت گوشیش اشغال شد. بعد یه ساعت گفت با مشتری صحبت می‌کردم کلی خواهش کرد بریم بیرون قبول کردم. تا رفتم گوشیشو گرفتم دیدم تماس‌های اون ساعتش رو پاک کرده و داره بهم دروغ میگه. هر چی خواهش کردم دروغ نگو بهم چیزی نگفت. دیوونه شدم. گفتم تو لیاقت منو نداری. گفتم برو گمشو از زندگیم. یجور برو دیگه نبینمت دستم بهت نرسه. خیلی بد حرف زدم. بعدش فهمیدم با دختر عموش که قبلا دوست بودن و اون ازدواج کرده و بچه داره صحبت میکرد. حالا 3 هفته س که تموم شده. باورم نمیشه تموم شده و تونسته منو تنها بزاره. هنوز امید دارم که برمیگرده😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ادم موندنی بود نمیرفت و اگه دوست داشت از دستت نمیداد بهتره فراموشش کنی و بدونی ارزشت خیلی خیلی خیلییی بالاتر از اونه و بهترین ادم زندگیت یه روزی سر راهت قرار میگیره❤

همین امید و بلاتکلیفیش آدمو روانی میکنه 💔 سخت میگذره اما میگذره. شاید برگشت 

باور کن ته دلم هنوز نمیدونم واقعا دیگه میخوامش یا نه😔 دلم واسه اون همه عشقی که نسبت بهش داشتم تنگ میشه

باور کن ته دلم هنوز نمیدونم واقعا دیگه میخوامش یا نه😔 دلم واسه اون همه عشقی که نسبت بهش داشتم تنگ م ...

خب سخته قبول کردنش که همه اون عشقی که داشتید ی دفعه به اینجا رسیده. امیدوارم اگه برگشت هم حرفاش برات قانع کننده باشه و بتونه از دلت دربیاره. اما اگه داستان جدی ای بوده امیدوارم به مرور زمان برات کمرنگشه