2777
2789
عنوان

فال قران برا تعیین جنسیت

18296 بازدید | 25 پست

دوستان شما چقد ب فال قران اعتماد دارید ....من قبل ازدواجم فال گرفتم گفتن صاحب دختر و پسر میشی ...بعد عروسیم مشکلی پیش اومد و دوباره رفتم پیش یکی ک کارش حرف نداره بهم گفت صاحب دختر و پسر میشی...اوایل بارداریم یکی برام قران باز کرد ک فالش رد خور نداره و همه پیشش میگیرن بهم گفت بچت پسره....همین دیروز باز یکی برام قران باز کرد گفت بچت پسره ...من دختر دارم و الان باردارم و دوس داشتم پسر باشه ولی الان با وجود همه اینا سنو گفته بچت دختره ولی من حس میکنم ک بچم پسره حتی بارداریم با دخترم فرق داره میشه کمک کنید بگید من کی رو باور کنم قران یا سنو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قران که واسه جنسیت نیست قطعا سونو دقیق تره البته تو هفته های پایین احتمال خطا زیاده 

درسته ولی من خیلی دیدم ک با قران میگیرن و درست در میاد و خصوصا الان ک دیگه حتی ب سنو نمیشه اعتماد کرد

عزیزم فال گرفتن خودش مشکل داره.. بعد با قرآن که دگ بماند... یعنی چی که میگین این صفحه قرآن برای شما ...

خب اینایی ک برام گرفتن واقعا فالشون حرف ندارن ولی هیچکدومشون نگفتن دختره برا همین ب شک افتادم 

درسته ولی من خیلی دیدم ک با قران میگیرن و درست در میاد و خصوصا الان ک دیگه حتی ب سنو نمیشه اعتماد کر ...

انشالله همون چیزی که می خوای باشه سونو ان تی چی بهت نگفت جنسیت رو 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷