2777
2789
عنوان

هدیه ی تولد

177 بازدید | 17 پست

دوستان سلام. مختصر مینویسم که حوصله کنید و بخونید. دو هفته ی دیگه تولد 11سالگی دخترمه که طبیعتا به خاطر کرونا مهمون دعوت نمیکنم. با حدود 2 میلیون چه هدیه ای پیشنهاد میدین براش بگیریم؟ 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

بچها کادو رو بیشتر دوسدارن، بنظرم ببین خودش چی دوسداره مثلا اگه یه کارتونی خیلی دوسداره عروسکشو براش بخر

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ماه محرم گناه نداره تولد بگیری؟

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه محرم گناه نداره تولد بگیری؟

عزیزم مهمونی و جشن نمیگیرم به حرمت این ایام. ولی هدیه دادن و یه شادباش گفتن منافاتی نداره با اعتقاداتمون.

بچها کادو رو بیشتر دوسدارن، بنظرم ببین خودش چی دوسداره مثلا اگه یه کارتونی خیلی دوسداره عروسکشو براش ...

ماه قبل همه ی اسباب بازیهاشو جمع کرد توی جعبه که یعنی بزرگ شدم. همین کار رو واسم سخت کرده

ماه قبل همه ی اسباب بازیهاشو جمع کرد توی جعبه که یعنی بزرگ شدم. همین کار رو واسم سخت کرده

اگه به نقاشی علاقه داره مداد رنگی،گواش ، اب رنگ

اگه کلا نه هم که لباسو این چیزا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
نظر من زیورآلات  ، هر چی خودش دوست داره

نیم ست طلا و نقره و مس داره. خودم هم دلم به این دستبندهای فیروزه با نشون ماه تولد بود به نظرتون واسه دختر بچه توی این سن قشنگه؟

نیم ست طلا و نقره و مس داره. خودم هم دلم به این دستبندهای فیروزه با نشون ماه تولد بود به نظرتون واسه ...

من این مدل که گفتید ندیدم ولی اگه دوست داره و ارزش داره فیروزه هم قشنگه

اگه به نقاشی علاقه داره مداد رنگی،گواش ، اب رنگ اگه کلا نه هم که لباسو این چیزا

ممنون ایده ی خوبی بود. فکر کنم با یه بوم نقاشی و سه پایه و لوازمش حسابی خوشحال شه. ممنون عزیزم

بپرس خودش چی دوس دارع

خودش میگه از این دوربینهایی که عکس رو فوری ظاهر میکنن دوست داره. قیمت دوربینها خوبه ولی کاغذ فیلمش خیلی گرون میفته