2777
2789
عنوان

من خانه دارم

144 بازدید | 10 پست

سلام...

راستش دلم برای منِ خانه دار میسوزه.این روزها معضلی شدم! 

طبقِ دیدم که میگم هام! انگار زنان شاغل بیشتر محبوب دل شوهراشون هستن...

انگار علی آقای وکیل! از همسر کارمندش تو بیو اینستاگرامش تعریف می‌کنه و می‌نویسه عشقشه! ولی حسن آقا ی کارمندِ بانک که زنش خانه داره همش سعی می‌کنه زنش و بپیچونه و هیچ تعریفی ازش تو بیوی پیجش نمیکنه!

یا همین عباس آقای خودمون! مدام تولد زنش و هر سال توی پیجش تبریک میگه و خیلی وقتا با هم به گردش و تفریحن و معتقدن یک روح هستن در دو بدن!

البته زنش معلمه! ولی آقا نیما که راننده تاکسیه و زنش خانه داره دائم پیش مسافراش درد دل می‌کنه ... آقا زنم خانه داره اصلا نمی‌فهمه پول چطور در میاد! می‌ره شیر کاکائو میخره ده هزار تومن ولی اینقدر تنبله حوصله نداره خودش شیر محلی بگیره با پودر کاکائو و کمی شکر قاطی کنه تازه مواد مضر هم نداره! میدونی چون خونه داره! قدر پول نمیدونه!

این داستان ادامه دارد...

Man.khanedaram

آقارضا سلمونی همسر بنده خیلی راضیه از من که خانه دارم و هر مناسبتی واسم کادو میخره😊🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چنین چیزی رو قبول ندارم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

هوووف اگر به دهن مرد ها باشه اونی که دنبال حرف هست ازن کارمند هم می‌نالند  خسته اس به من توجه نداره حالا میری سرکار میخوای شیر وگلاب بیارم پاتم بشورم  اوووه کلی حرفه 

خدا کنه هر دو طرف درک وشعور موقعیت خودشون را داشته باشند وگرنه حرف زیاد میشه زد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

هیچوقت نفهمیدم زن خانه دار چیکار می کنه که زن شاغل نمی کنه!  

به نظر من خانه داری یه شغله... ولی زن شاغل دو شغله محسوب می شه. چون همه ی کارای یه زن خانه دار رو هم در کنار شغلش انجام می ده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هوووف اگر به دهن مرد ها باشه اونی که دنبال حرف هست ازن کارمند هم می‌نالند  خسته اس به من توجه ن ...

دقیقا موافقم شعور طرف مهمه نه شغل خانمش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ