2777
2789
عنوان

چند نکته مهم در باره کرونا

331 بازدید | 17 پست

سلام

در صورتیکه علایم داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید

اگه بدن درد داشتید دقت‌کنید پزشک کتورولاک بده 

آمپول ویتامین سی و نوروبیون حتما حتما دو روز یک بار بزنید 

برید پزشک عفونی تا فاویپیراویر بدن

مرتب خیلی زیاد آب نمک از لیتر قرقره کنید تا ویروس وارد ریه نشه

بقیه داروهای دکتر رو هم بخورید

ویتامین سی زینک سلنیوم و دی مصرف کنید

اگه تا دو سه روز بعد بدتر شدید با سرفه خیلی شدید خیلی منظورمه داشتید با درد سینه پشت حتما برید دکتر

ر غیر اینصورت روز ششم بریم آزمایش زیر رو بدید

این نشون میده التهاب ایجاد شده یا نه و‌اینکه نیاز هست سیتی بشین یا نه

آزمایش اینه

CRP
Cbcdiff
LDH
PT. PTT
Ferretin
Ddimer

هزینه آزاد این آزمایش ۳۵۰حتما برید دکتر براتون بنویسه ارزون‌تر بشه

حتما پیگیر علایم باشید تا علایم پیش نرن

‌و یه نکنه مهم که بهش رسیدم

مرتب از ابتدای بیماری خداروشکر کنید که حالتون خوب شده و کرونا رو پشت سر گذاشتید 

به این صورت 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که حالم خوبه و خیلی راحت کرونا رو پشت سر گذاشتم 

خدایا شکرت راحت نفس میکشم 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

شکر گذاری بسیار بسیار بیماری رو بهبود میده

یا علی❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز نهمم و فقط گلودرد دارم و بویایی ندارم.همین نفسمم تا پنجاه یا شصت ثانیه حبس میکنم بدون درد قف ...

خب تحت نظر دکترید خوبه

بنظرم این آزمایش بدید

چون کرونا ویروس پیچیده ای

آبریزش داشتم که قطع شد گلودرد دارم الان فقط بویاییمم ضعیف شده همین

احتمالا ضعیف بود و خداروشکر رد کردید 

بازم هوشیار باشید 

از پزشک آنلاین کمک بگیرید 

https://mashverapp.com/ 

پزشکای خوبی داره

حتما راهنمایی بگیرید 

احتمالا ضعیف بود و خداروشکر رد کردید  بازم هوشیار باشید  از پزشک آنلاین کمک بگیرید  ...

ممنون عزیزم

آره این مدتم از پزشک آنلاین مشاوره گرفتم.میترسم برم مراکز درمانی

اونام گفتن احتمالا کروناست و دارو دادن...وگرنه تست ندادم

ممنون عزیزم آره این مدتم از پزشک آنلاین مشاوره گرفتم.میترسم برم مراکز درمانی اونام گفتن احتمالا کر ...

خب پس نگران نباش

انشالله به امید خدا خوب میشید و آخر دوره 

فقط آرامش داشته باش و هوشیار باش😊

خب تحت نظر دکترید خوبه بنظرم این آزمایش بدید چون کرونا ویروس پیچیده ای

شوهرمن س دوز رمدسیویر زده امروز سرگیجه و حالت تهوع و اسهال داشت دیروز۹۳بوداکسیژن خونش امروز رفت ۸۳شده 

میشه واسه سلامتی عزیزانم وشفای نی نیم صلوات بفرستین😢

مرسییییی عالی 

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
خب پس نگران نباش انشالله به امید خدا خوب میشید و آخر دوره  فقط آرامش داشته باش و هوشیار باش😊

پدر من حدودا ده روزه گرفتند فقط سرفه میکنند و خیلی بی حال هستند نوروبیون سرم زدیم بهتر بودند تا دوروز الان دوباره هیلی بی حالند نگرانم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
شوهرمن س دوز رمدسیویر زده امروز سرگیجه و حالت تهوع و اسهال داشت دیروز۹۳بوداکسیژن خونش امروز رفت ۸۳شد ...

زمان خییییلی خیلییی مهمه وقتی میبینید اینجوری در اسرع وقت مشورت بگیرید زمان در کرونا خیلی مهمه