2777
2789

گوشت و مرغ و پیاز و ماهی نداشته باشه، به هیچ وجه نمیتونم بخورم، تخم مرغم نمی‌خورم 😔

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحها قبل هر چیزی یه تکه نون سنگک روی گاز برشته کن بخور  لیموترش یه سوراخ کوچولو بزن و دائم بو ...

همه رو انجام میدم حتی یه مدت سیرابی هم خوردم ولی الان نمیتونم سیرابی بخورم اصلا 

نچه آی دی؟ 

والله اقدامدایام دا فعلا ایکی آی اقدام الدیم اولمادی چند روز ب پریودم مونده سینه درد شدید دارم و رحم درد کمر درد انگار بازم پری میشه

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
والله اقدامدایام دا فعلا ایکی آی اقدام الدیم اولمادی چند روز ب پریودم مونده سینه درد شدید دارم و رحم ...

تا 1 سال طبیعیه عشقم اصلا بهش فکرم نکن، هر روز صبح ناشتا سیاهدانه آسیاب شده و عسل بخور، اندازه 1 قاشق چایخوری با آب ولرم قورت بده، من خودم مشکلی نداشتم 9 ماه طول کشید طبیعیه گلم 2 ماه چیزی نیست، با روغن سیاهدانه رحمتو از رو شکمت ماساژ بده گرم نگهدار، 

والله اقدامدایام دا فعلا ایکی آی اقدام الدیم اولمادی چند روز ب پریودم مونده سینه درد شدید دارم و رحم ...

اصولا اگر مزاجت سردی هست حتما پاهات سرده جوراب بپوش خودتو کلا ببند به گرمی، توی چاییت میخک بریز البته خیلی کم