2777
2789
عنوان

درمان پیسی

2703 بازدید | 22 پست

سلام دوستان دکتر پوست خوب برای پیسی تو مشهد میشناسین.خیلی نگرانم دخترم هف سالشه پیسی گرفته.اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنید.چند نفر بهم گفتن دکتر سرورفامیلی یاسیمین طلایی ببرمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگر کمه و پیشرفت نداره زیاد سخت نگیر ممکنه درمان نشه  اکثرا هم داروها ...

من با دارو گیاهی داشتم پیش میبردم و  اماداره کم کم پیشرفت میکنه  از پشت چشم هاش شرو شده.نمیدونم چیکارکنم

من با دارو گیاهی داشتم پیش میبردم و  اماداره کم کم پیشرفت میکنه  از پشت چشم هاش شرو شده.نم ...

درمان نداره 

گیاهی اینا نزن بدتر تحریک میکنی بیشتر میشه 

آرامشش رو بیشتر کن 

ناراحت نشه استرس نداشته باشه 

سس و غذاهای تند هم نده بهش

شما تاحالا کسی پیسی داشته درمانشون کرده باشه دکتر فاضل؟اسمش اين دكتر روهم شنيده بودم

عزيزم چرا از روش درمان گیاهی طب سنتی چین استفاده نمی‌کنید؟من چند سال پیسی داشتم هر چی دکتر و متخصص پوست‌ رفتم فایده نداشت، آخرم با دارو گیاهی خوب شدم

عزيزم چرا از روش درمان گیاهی طب سنتی چین استفاده نمی‌کنید؟من چند سال پیسی داشتم هر چی دکتر و متخصص پ ...

عزیزم بهتون درخواست دوستی دادم.لطف قبول می کنید؟سوال دارم

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند       چو عضوی به درد آورد روزگار ،دگر عضوها را نماند قرار

قطعا هیچ درمانی چه در  پزشکی هسته اس و چه در نانو و چه طب سنتی قطعی نیست  لی ما تونستیم به کمک داروهای گیاهی در طب سنتی پیسی افراد زیادی زو خوب کنیم و موجب شادی اونها بشیم

ارتباط با ما

09160402429

واتس اپ و ایتا و روبیکا

عزيزم چرا از روش درمان گیاهی طب سنتی چین استفاده نمی‌کنید؟من چند سال پیسی داشتم هر چی دکتر و متخصص پ ...

سلام دوست عزیز میشه بگین چه داروگیاهی استفاده کردین خوب شدین ممنون میشم جواب بدین

سلام دوست عزیز میشه بگین چه داروگیاهی استفاده کردین خوب شدین ممنون میشم جواب بدین

سلام شما هم درگیر پیسی هستین؟همسر منم مبتلا عستن خیلی ناراحتم و دنبال درمانم خوشحال میشم در ارتباط باشیم شاید بتونیم کمکی کنیم ب هم 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.