الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من از هر دو تا ماسک دو روز تو هفته استفاده میکنم ببین اصلا هیچ ماکسی رو بیشتر از دو روز تو هفته استفاده نکن اثر برعکس میذاره
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم
برای بسته شدن منافذ پوست و تیره گی زیر چشم یا پشت پلک و ضد پیری و شادابی البته باید مداوم استفاده کرد
یه دختر خوشگل و مثبت I am most sad happy girl on the earth � 🌏 i am dominant in language english and french and farsi✅✔ میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃 دوستدار های ابدی A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم
مستقیم نه لای پارچه خیلی نازک میذارم ولی خب اینطور تاثیر اصلیش رو نمی ذاره واسه همین اول میذارم یکم با دمای بیرون و پوستم هماهنگ بشه بعد به پوستم میزنم