2777
2789
عنوان

ماسك خانگي.

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما چجوری ماسک میزنید ک لباساتون کثیف نشه  من هر بار اومدم ماسک بزنم همه جا به گند کشیده ...

وقتي ماسك ميزني ريلكس كن زماني كه كار نداري بزن عزيزم بزن و دراز بكش

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
هر روز ميزنيد؟

الان از ژل ضد جوش استفاده میکنم

ولی قبلا از سیب زمینی استفاده میکردم راضی بودم

کلا چیزای خونگی دیر جواب میده

شیر + لیموی تازه با برش حلقه‌ای هم خوبه

من کتلت درست میکردم اب سیب زمینی پیازو بر میداشتم جداگونه برای پوستم😅

اره هر روز ...

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
ترکیب آردبرنج و نشاسته و شیر عالیهههههه. ترکیب کن تا غلظتی مثل فرنی داشته باشه بزن به صورت. بعد ۲۰ د ...

هر دوتا رو دارم فردا ميزنم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
خانما لطفا بگيد ماسكا رو هر روزميزنيد ؟

نه من از هر دو تا ماسک دو روز تو هفته استفاده میکنم ببین اصلا هیچ ماکسی رو بیشتر از دو روز تو هفته استفاده نکن اثر برعکس میذاره

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
خانما چجوری ماسک میزنید ک لباساتون کثیف نشه  من هر بار اومدم ماسک بزنم همه جا به گند کشیده ...

لایه های دستمال کاغذی رو جدا کن هر وقت یه سمت صورت رو زدی یه لایه بزار روش. اینجوری نمیریزه

الان از ژل ضد جوش استفاده میکنم ولی قبلا از سیب زمینی استفاده میکردم راضی بودم کلا چیزای خونگی دیر ...

چه خوب خب ديگه نهار فردامم مشخص شد كتلت درست ميكنم كه اب سيب و پياز رو ماسك كنم😅

یخ چیکار میکنه؟

برای بسته شدن منافذ پوست و تیره گی زیر چشم یا پشت پلک و ضد پیری و شادابی البته باید مداوم استفاده کرد

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
چه خوب خب ديگه نهار فردامم مشخص شد كتلت درست ميكنم كه اب سيب و پياز رو ماسك كنم😅

😂😂😂😂

بعد هرررر میوه ای ک میخوری حتما حتما حتما ابشو یا پوستشو بزن ب پوستت خیلی خوبه

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
يخ رو مستقيم ماساژ ميد؟ ميگن مستقيم خوب نيست 

مستقیم نه لای پارچه خیلی نازک میذارم ولی خب اینطور تاثیر اصلیش رو نمی ذاره واسه همین اول میذارم یکم با دمای بیرون و پوستم هماهنگ بشه بعد به پوستم میزنم