2777
2789
عنوان

تب و بی اشتهایی بچه

337 بازدید | 15 پست

سلام خانما دخترم سه سالشه چند روزه تب داره امروز بی اشتها هم شده دیروز دکتر بردم استامینوفن داده ولی اثری روی تبش نداره خودم بروفن گرفتم ولی باید غذا بخوره با دارو ولی نمی خوره همین طوری شکم خالی بهش شربت بروفن میدم چاره ای ندارم چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت پروفن نده مخصوصا با معده خالی 

برای تب شیاف استامینوفن استفاده کن هر ۴ ساعت یکبار 

یا قطره پاراکید بده 

ممکنه علایم کرونا باشه 

تا می تونی بهش مایعات گرم میوه و آبمیوه بده 

تب خطرناک نیست فقط کنترلش کن اگر علایم دیگه مثل سردرد یا تهوع و ابریزش بینی داشت ببر دکتر

عفونت نداشته؟

عفونت ادراری نداره؟

اگه ویروسه که باید دوره اش بگذره. ولی چون تو دخترها شایعه و مهمه که درمان بشه میخوای یه آز ادرار بگو بنویسه دکتر. خودت بگو یه دکتری بنویسه، منتظر تصمیم دکتر نشو.

دختر منم تب داشت با ایبوپروفن‌ خوب شد .‌دخترمم بی اشتها شده ولی چند قاشق به زور بهش غذا میدم یا آبمیوه. ‌دکتر بهش ایبو پروفن داده با آزیترومایسین . حالا از امروز آبریزش بینی هم داره که براش سیتریزین خریدم 

برای تب از پاشویه با آب ولرم و یه مقدار نمک استفاده کن 

دمای خونه رو بیار پایین و لباسهای بچه رو کم کن 

یه مقدار گلاب بهش بده و دست و صورت بچه رو با گلاب بشور 

سعی کن غذاهایی که دوست داره بپزی و سوپ مرغ با جو و هویج اگر بخوره خیلی خوبه 

این شیاف برای بچه هاست دخترم سه سالشه

پسر منم نزدیک سه سال هست

ببین چه من چه پسرم اصلا استامینوفن اثر نکرد برای پسرم شیاف استامینوفن میذاشتم اثر نداشت 

فقط شیاف دیکلوفناک اثر کرد هم برای من اثر کرد هم پسرم

الانم دوباره براش شیاف گذاشتم تا بخوابه

برای ما احتمال خیلی زیاد کرونا هست

فقط با بچه توی خونه بازی کن  و  بچه رو مجبور به بدو کردن بکن تا نفس های عمیق بکشه

فک نکنم پسرم هنوز سه ساله نشد دیگه داره خوب میشه انشاالله شما چه خبر؟ بچه چطوره؟

خدا رو شکر خوب شد

خیلی ترسیدم 

چون استا اثر نمی کرد وقتی تبش خیلی بالا میرفت بروفن میدادم ولی یکی دوبار فقط بعد یه استامینوفن از یه شرکت دیگه بود اونو امتحان کردم اثر کرد 

حالا نمی دونم مریضی خفیف تر شده بود یا بخاطر شرکت دارو سازی بود

با دکتر تلفنی صحبت کردم گفتن کرونا هست