2777
2789
عنوان

🚫ورود آقایان ممنوع🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ۱۲ سالم بود سوند بهم زدن توی اون سن دوبار عمل کردم سری دوم بد زدن خواستم حرفی بزنم چنان اخ ...

سوند  مجراش فرق داره هاا😬🤭

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
نمیدونم ۱۲ سالم بود سوند بهم زدن توی اون سن دوبار عمل کردم سری دوم بد زدن خواستم حرفی بزنم چنان اخ ...

سوند که به مثانه وصل میکنن نه به واژن 😑

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

این وقت روز آقایون سرکارن بیشترا😉

بعید میدونم مردی که نی نی سایت بیاد بره سرکار 😬

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
بیا هدایتم کن ببیرون😂

من ی بارگفتم کارکشیدبه تعلیق ولشون کن   

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
سوند که به مثانه وصل میکنن نه به واژن 😑

😐اطلاعیی ندارم من

فقط سوال شده بود

😐ولی خب از اون پایین بوده 

عملمم مثل سزارین بوده 💔😐

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

من كوچيك كه بودم و اولين بار درمورد پرده شنيده بودم پيش خودم ميگفتم اگه جلوش پرده هست چجوريه كه ميشاشيم🤔🤣

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️