2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خسته شدم کمکم کنین

181 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ما داریم خونه میسازیم،چن وقتیع اصلا شوهرم سراغشو نگرفتع اسمشم نمیارع ک بسازیم تموم شع،حالا ی اشنایی هس ک میفهمع همع چی رو ب مامانم میگع مادر شوهرش هم جلو کار شوهرشو بستع هم ساختن خونشونو، مادر شوهرم خودش اومد خاستگاری بعد اینکع عقد کردیم باهام بد شد همع جورع ب شوهرم فشار اومدن ک طلاقش بدع، بهم همع تهمتی زدن ب قران با این حال باهاشون خوبم، کلی در حقشون خوبی کردم، نمیدونم چرا همیشع میرن سحر جادو میکنن کارمون شدع هر دوماه ی بار رفتن باطل کردن دعاهاشون چیکار کنم 

سلام عزیزدلم متاسفانه اینجور ادما توی زندگی خیلیا هستن

شما تا میتونین خودتونو دوست داشته باشین و کارای حال خوب کن انجام بدین و ذهنتونو درگیر رفتار مادرشوهرتون نکنین

با فک کردن بهش و ناراحت کردن خودتون رفتار مادرشوهرتون تغییر نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغار بگیر از عطاری تو سرکه قدیمی تیره رنگ بجوشون ابشو چهار گوشه ی خونت بریز.تمام سحرو دعارو باطل میکنه.جذب کننده ی انرژی مثبت و زیاد کردن برکت واسه خونست.بزن تو نت ببین

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
شغار بگیر از عطاری تو سرکه قدیمی تیره رنگ بجوشون ابشو چهار گوشه ی خونت بریز.تمام سحرو دعارو باطل میک ...

حتما میخرم بخدا یکاری میکنن هرموقع میرن پیش دعا نویس منو شوهرم عین سگ و گربع بهم میپریم

حتما میخرم بخدا یکاری میکنن هرموقع میرن پیش دعا نویس منو شوهرم عین سگ و گربع بهم میپریم

همین کاری که گفتم و بکن.جلو در خونتونم بریز.چهارشنبه قبل اذان میگن خییلی خوبه ۴تا چهارشنبه اینکارو انجام بده

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
ب خدا واگذارش کن...خدا خودش اییینقدر قشنگ جواشونو میده ک خودت کیف میکنی

ب قران ب جون مادرم چن ماه پیش، یکاری کردع بودن ک همش گریع میکردم حس میکردم الانع ک بمیرم با شوهرم دعوام میشد اون ک همش بهم اهمیت میداد بهم ارزش نمیداد، بعد اینکع رفتیم باطل کردیم حالم خوب شد، الانم ک اینجوری رفتع نوشتع ک نتونیم خونمونو بسازیم در حالی ک ب یکی دیگ از پسراش  ک خونع میسازع جونشم میدع

😔😔😔 خستم دیگ از دستشون

حق میدم عزیزم

واسه این اروم شی فک کن مادر شوهرت بیماره دست خودش نیس

کم کم سعی کن جدی نگیری وقتت واسه یه بیمار هدر نده 

حرز امام جواد شنیدم و تاثیرشو هم خودم دیدم  واسه رفع بلا مرتب بخون

ب قران ب جون مادرم چن ماه پیش، یکاری کردع بودن ک همش گریع میکردم حس میکردم الانع ک بمیرم با شوهرم دع ...

میفهمم چی میگی،ولی باید واسه زندگیت بجنگی پس قوی باش و امیدت ب خدا باشه💪💪

ان شاءلله ک هر چ زودتر خدا برات درست میکنه 

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗