2777
2789
عنوان

برام ازمایش ایدز نوشتهههه

378 بازدید | 15 پست

سقط داشتم رفتم دکتر سونومو نشونش بدم بعد بهم گفت تاحالا چکاب دادی گفتم ن اونم ی عالمه ازمایش نوشت برام توش انواع و اقسام هپاتیت و ایدز و ازمایشه کلیه ووو...اینا لازمه؟؟من ایدز ندارم اخه😶

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه دیگه منم چندوقت پیش ازمایش دادم همینا توش بود

قیمتش چقدر شد؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

وای من از بچگی توهم ایدز داشتم . همش میگفتم دارم 

تقصیر این کتاب‌های مدرسه بود

تااینکه باردار شدم قبلش آزمایش دادم خیالم راحت شد

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
چ اشکال داره حالا کنار اون همه ازمایش اینم میدی دیگه

اخه قیمتش..

وای من از بچگی توهم ایدز داشتم . همش میگفتم دارم  تقصیر این کتاب‌های مدرسه بود تااینکه باردار ...

ایدز الکی ک نیس اخه

نمیدونم گلم چون با بیمه تکمیلی انلاین انجام میدم پول نمیدم

من بیمه تامین اجتماعی دارم...میشه؟

من بیمه تامین اجتماعی دارم...میشه؟

تا اونجایی که من میدونم آزمایش ایدز و انواع هپاتیت مجزا از سایر آزمایشات و رایگانه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
تا اونجایی که من میدونم آزمایش ایدز و انواع هپاتیت مجزا از سایر آزمایشات و رایگانه

ن والا من رفتم گفت بدونه اینا۵۰۰تومن با اینا۷۵۰